Puolessa tunnissa valmistuva lihapullaruoka on täynnä mausteisia makuja.
Nepalilaisista ravintoloista tuttu ruoka, butter chicken, muokataan tässä reseptissä herkulliseksi, nopeasti valmistuvaksi arkiruoaksi. Reseptissä on käytetty reilulla kädellä mausteita, joilla on tutkitusti terveyttä edistäviä ominaisuuksia.
– Perinteisesti butter chickenin valmistus vie tovin, koska kanapalojen tulee kypsyä hitaasti kastikkeessa. Koska käytämme kokonaisen kanan lisäksi lihapullia, voimme nopeuttaa prosessia ja lyhentää valmistusaikaa yli tunnista puolessa tunnissa yhdessä pannussa valmistuvaksi reseptiksi, reseptin takana oleva Tieghan kertoo Half Baked Harvest -blogissaan.
Sillä välin, kun lihapullat kypsyvät, valmistetaan kastike, joka on koko reseptin juju.
– Tämä kastike on kaikki, mistä butter chickenissä on kysymys, siinä ovat kaikki maut. Se on kermainen, mausteinen, kookoksinen ja lusikoitavan hyvää.

