Raikas cocktail-kannu kruunaa viikonlopun – tätä pirteää juomaa voit nauttia heti aamusta alkaen!
Brunsseissa parasta ovat ruokaa notkuvat pöydät, mutta myöskään virvokkeita ei kannata unohtaa. Tällä reseptillä valmistuva raikas drinkki kruunaa viikonloppuaamusi.
Viikonloppu lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa asiaa kuin herkullinen brunssi. Runsas brunssipöytä kaipaa seurakseen jotain raikasta juotavaa. Jos mielesi tekee jotain vahvempaa kuin pelkästään kurkulla maustettua vettä, kokeile tätä Allt om matin reseptiä.
Aqua de Valencia on espanjalainen drinkki, jonka valmistuksessa tärkeässä osassa on herkullinen vastapuristettu appelsiinimehu. Jos et ole ginin ystävä, sen voi korvata myös vaalealla rommilla.
Aqua de Valencia (4 annosta)
4 appelsiinia
6 cl giniä
6 cl vodkaa
4 cocktailmarjaa
jäitä
noin 3 dl kuohuviiniä
Leikkaa puolikas appelsiini viipaleiksi.
Purista lopuista appelsiineista mehut – tarvitset yhteensä 2,5 dl. Sekoita kannussa mehu, gin ja vodka.
Laita appelsiinin viipaleet marjojen kanssa cocktailtikkuun ja täytä 4 lasia jäillä. Tasaa juoma kannusta laseihin ja täytä lasit vielä kuohuviinillä. Koristele cocktailtikulla.
Brunssitarjoiltaviksi kokeile esimerkiksi herkullista frittataa tai vaikkapa proteiinipitoista smoothieta.
Lähde: Allt om mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti