Pohjois-Korea kerskuu uudella juomallaan: Parempi tuoksu ja maku kuin muissa oluissa
Pohjoiskorealainen panimo väittää kehitelleensä täysin uuden ale-oluen, joka erottuu muista oluista edukseen niin maullaan kuin tuoksullaan.
Uuden pohjoiskorealaisen oluen valmistukseen käytetään väitteiden mukaan aivan aintulaatuista tekniikkaa, joka tekee juomasta maultaan ja tuoksultaan muita tällä hetkellä saatavilla oluita paremman.
Paikallisten medioiden mukaan maan johtajan mieltymyksistä liikkeelle lähtenyt olut on saanut paljon positiiviisia arvosteluja Pohjois-Korean kansalaisilta.
Olutta alettiin kehitellä johtajan toiveesta
Taedonggang-panimon uutuutta alettiin kehittää jo vuonna 2015 sen jälkeen, kun Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un kritisoi Etelä-Koreasta tuotujen oluiden makua laimeaksi.
Olut oli tarkoitus lanseerata jo viime heinäkuussa Pyongyangin olutjuhlilla, mutta juhlat kuitenkin peruttettiin ilman virallista syytä. Nyt tämän ainutlaatuisen juoman kerrotaan olevan valmis juojia varten.
LUE MYÖS: Nyt pannaan täysin uudella tavalla! Suosikkioluen valmistaja suunnittelee ennennäkemätöntä juomaa
Kim tunnetaan suurena oluiden ystävänä, ja Korea Timesin mukaan miehen tarkoituksena oli perustaa maahan saksalaistyylinen biergarten eli olutpuutarha, mutta idea kaatui saksalainen panimon kieltäytymiseen.
Lähde: BBC
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan