Mainos

Pohjois-Korea kerskuu uudella juomallaan: Parempi tuoksu ja maku kuin muissa oluissa

Pohjoiskorealainen panimo väittää kehitelleensä täysin uuden ale-oluen, joka erottuu muista oluista edukseen niin maullaan kuin tuoksullaan.

Uuden pohjoiskorealaisen oluen valmistukseen käytetään väitteiden mukaan aivan aintulaatuista tekniikkaa, joka tekee juomasta maultaan ja tuoksultaan muita tällä hetkellä saatavilla oluita paremman. 

Paikallisten medioiden mukaan maan johtajan mieltymyksistä liikkeelle lähtenyt olut on saanut paljon positiiviisia arvosteluja Pohjois-Korean kansalaisilta.  

Olutta alettiin kehitellä johtajan toiveesta

Taedonggang-panimon uutuutta alettiin kehittää jo vuonna 2015 sen jälkeen, kun Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un kritisoi Etelä-Koreasta tuotujen oluiden makua laimeaksi.

Olut oli tarkoitus lanseerata jo viime heinäkuussa Pyongyangin olutjuhlilla, mutta juhlat kuitenkin peruttettiin ilman virallista syytä. Nyt tämän ainutlaatuisen juoman kerrotaan olevan valmis juojia varten. 

Kim tunnetaan suurena oluiden ystävänä, ja Korea Timesin mukaan miehen tarkoituksena oli perustaa maahan saksalaistyylinen biergarten eli olutpuutarha, mutta idea kaatui saksalainen panimon kieltäytymiseen.

Lähde: BBC 

***


Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja