Pizzamysteeri piinaa belgialaismiestä – joku on tilannut ruokaa hänen kotiovelleen liki 10 vuoden ajan: "En pysty enää nukkumaan"

0:10 Heikki kuvasi videon hilpeästä pizzakömmähdyksestään

Pizzoja ja muutakin noutoruokaa on saapunut Jeanin ovelle liki kymmenen vuoden ajan. Erikoisesta mysteeristä uutisoi muun muassa Independent-sivusto.

Videolla: Heikki kuvasi videon hilpeästä pizzakömmähdyksestään. Huomaatko, mikä on pielessä?

Belgiassa Turnhoutissa asuva Jean Van Landeghem kertoo saaneensa kymmenen vuoden aikana kotiin kuljetettuna ovelleen monia pizzoja, joita hän ei ole itse tilannut. 65-vuotiaalla Jeanilla ei ole aavistustakaan, kuka mysteerilähetysten takana on.

Pizzatilauksia on saapunut ovelle eri aikoina päivästä. Joskus myös yöllä. Tammikuussa 2019 sattui jopa niin, että kymmenen eri pitsalähettiä saapui Jeanin kotiovelle saman päivän aikana mukanaan yhteensä 14 pizzaa. 

Yllätystilaukset ahdistavat

Aluksi Jean oli ajatellut, että joku oli vain kirjoittanut väärän toimitusosoitteen. Ruokakuljetuksia oli kuitenkin tullut yhä lisää: joskus kyydissä oli kebabia ja joskus pizzaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En pysty enää nukkumaan, Jean kertoi Het Laatste Nieuws-sivustolle. Aina kun kuulen skootterin äänet tiellä, alan vavista.

– Pelkään, että sieltä saapuu taas uusi pizza.

Mysteeritilaaja piinaa myös Jeanin ystävää

Jean ei ole joutunut maksamaan pitsoista, koska hän on aina kieltänyt tilanneensa yhtään mitään. Tilanne risoo sekä häntä että tilaukset lähettäneitä ravintoloita.

Independentin mukaan noin 30 kilometrin päässä Herenthoutissa asuva Jeanin ystävä on saanut samanlaisia yllätystilauksia myös melkein kymmenen vuoden ajan.

Tapauksista on kerrottu poliisille. Viranomaiset sekä Jean ystävineen uskovat, että pizzalähetysten takana on joku, joka tuntee heidät molemmat. Toistaiseksi mysteeritilailijan henkilöllisyys on hämärän peitossa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja