Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pizzakeisari suree "elämäntyönsä konkurssia" – Dennis Rafkin tiukkana pizzeriaketjun virheistä: "Ei ravintolaa voi vetää tietokoneella"

3:09Pizzakeisari Dennis Rafkin suunnittelee nimeään kantavan ravintolaketjun pelastamistaMitä Dennisin perustaja ajattelee konkurssista, ja mitä suunnitelmia hänellä on elämäntyönsä pelastamiseksi?
Julkaistu 08.11.2022 16:56

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Konkurssiin menneen Dennis-pizzeriaketjun perustaja Dennis Rafkin kertoo MTV Uutiset Livelle suunnitelmistaan elämäntyönsä pelastamiseksi.

Maanantaina uutisoitiin vuonna 1975 perustetun, legendaarisen turkulaisen pizzeriaketju Dennisin konkurssiin hakeutumisesta. Pizzeria Dennis -yhtiön mukaan sen toimintaympäristö on ollut erittäin haastava pitkään jatkuneen koronapandemian sekä Venäjän hyökkäyssodan takia.

Pizzerian alun perin Turkuun perustanut, nyt 78-vuotias Dennis Rafkin myi enemmistön pizzeriaketjustaan sijoitusyhtiölle vuonna 2008. Paria vuotta myöhemmin myös Dennisin poika Kim luopui omasta osuudestaan.

Pizzakeisari suree "elämäntyönsä konkurssia" 

Dennis Rafkin kertoo MTV Uutisille ottaneensa konkurssiuutiset vastaan raskain mielin. Rafkin kokee elämäntyönsä menneen konkurssiin pizzeriaketjun mukana. Hänen mukaansa uusi ravintoloitsija teki paljon virheitä toiminnan suhteen.

– Ei tuo ravintolan vetäminen ole niin helppoa. Se vaatii sydäntä ja itse olemista mukana. Kyllä tietokoneella voi aika paljon tehdä, mutta ei ravintolaa voi vetää tietokoneella, eikä kaukohoitaa.

Pizzakeisarina tunnettu Rafkin näkee kuitenkin pientä valoa tunnelin päässä: isä Dennis ja poika Kim suunnittelevat nimittäin perheyrityksen nimen pelastamista, eli sen ostamista konkurssipesältä.

Mitä Dennisin perustaja ajattelee konkurssista, ja mitä suunnitelmia hänellä on elämäntyönsä pelastamiseksi? Kuuntele videolta jutun yltä Dennis Rafkinin haastattelu.

Lue myös: Legendaarinen pizzeriaketju Dennis konkurssiin 

Lisää aiheesta:

Pizzeria Denniksen perustaja on kuollutJopa 30 ravintolaa kiinni joka kuukausi – Henri Alén: "On kyllä asiat niin sekaisin kuin olla ja voi"Akseli Herlevi yllättää uusilla ravintolasuunnitelmilla: "Mä olen ihan hullu"Legendaarinen pizzeria Dennis tekee paluun – tämän hetken trendipizzaa sieltä ei saa: "En halua syöttää asiakkaille..."Hitsaaja Jari-Jukka myi savustettua lihaa kotipihaltaan – nyt hänen ruokiaan jonotetaan ja ravintolaan ajetaan jopa toiselta puolelta SuomeaJulkkiskokki Jamie Oliverin ravintolaimperiumi konkurssiin: "Olen hyvin surullinen tästä lopputuloksesta”
RavintolatKonkurssiMTV Uutiset LiveMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ravintolat
  • Eilen13:38
    Verot

    Pizzerioista ja kebabravintoloista löytyi 11 miljoonaa maksamattomia veroja

  • Eilen11:26
    Ruoka

    Kozeen Shiwan haastettiin oikeuteen – näin hän vastaa syytöksiin

  • ke12:37
    Ruoka

    Michelin-tähtiin kohumuutos täysin puskista: "Uskon, että on voitu saada huijaamalla"

  • ti17:24
    Ruoka

    Pitäisikö tippiä jättää 1 vai 50 euroa? Palkitulta tarjoilijalta selvä mielipide

  • ti09:34
    Ruoka

    Marcus, 27, söi neljä pannupihviä lounasbuffetissa – valtava kohu