Pirskahteleva booli uuden vuodenvaihteen juhlintaan – tätä kannattaa kokeilla!

Hugo
Raikas Hugo-booli sopii juhlajuomaksi Shutterstock

Makuja.fi sai Bar Lilla e:n baarimestari Jarkko Issukalta täydellisen booliohjeen, jolla voi juhlistaa uuttavuotta.

Varsinkin Etelä-Euroopassa tällä hetkellä suosittu cocktail Hugo kääntyy baarimestari Jarkko Issukan mukaan hyvin myös booliksi. Tällä ohjeella saat tehtyä helposti vieraita ihastuttavan juoman:

Hugo-booli

3,5 dl seljankukkalikööriä
1 dl tuorepuristettua sitruunamehua
1 pullo kuivaa Cava-kuohuviiniä
0,5 l kivennäisvettä
Tuoreita mintunlehtiä

Taputtele mintunlehtiä kättä vasten, jotta niistä lähtee parhaiten raikas aromi irti.

Yhdistä kaikki raaka-aineet jäiden kanssa ja sekoita varovasti kylmäksi.

Kuplat kuuluvat uuteen vuoteen, joten kyseinen booli onkin piristävä vaihtoehto. Trendikäs seljankukka ja raikas minttu viimeistelevät juoman. Boolia voi oman maun mukaan terästää vielä esimerkiksi 1–2 desilitralla laadukasta giniä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja