Pipsa Hurmerinta paljastaa lapsuutensa parhaan ruokamuiston: "Se oli ihanaa"

Ahvenet

Juontaja-kokki Pipsa Hurmerinta kertoi Makuja.fi-sivustolle, mistä ruokalajista hänellä on lämpimimmät muistot lapsuudesta.

Moni kantaa perintönä reseptejä lapsuudesta saakka, sillä muistot vuosia sitten perheen kesken nautituista herkuista elävät vahvoina mielessä. Kevään uutuussarjaa, Grillikuumetta, juontava kokki Pipsa Hurmerinta muistelee lämmöllä lapsuutensa kesiä herkut mielessään.

Ahvenkeitto herättää lämpimät muistot

Hurmerinta kertoo, että kaikkein parhaat lapsuuden ruokamuistot liittyvät hänen kohdallaan ahvenkeittoon, jonka hänen mummonsa aikoinaan valmisti.

– Vaarini oli kova kalastamaan ja muistan mummoni tekemän ahvenkeiton, johon laitettiin ihan kaikki siitä ahvenesta. Sen minä muistan, ja se oli ihanaa! Hurmerinta muistelee.

– En ole kyllä tehnyt sitä pitkään aikaan. Pitäisi tehdä! juontaja toteaa.

Jatkossa Hurmerinta toivoo, että hänen poikansakin pääsisi oikean ahvenkeiton makuun.

– Odotan sitä, että  poikani kasvaa sen verran, että hän ryhtyy kalamieheksi, ja sitten minä saan ahvenia, hän hymyilee.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja