Pimeässä hohtavat hehkulamput valloittavat – trenditietoiset juovat juomansa nyt näin!

juomatrendi
Kuvituskuva Shutterstock, toisen kuvan lähde Instagram. Shutterstock, Instagram

Maailmalla kaikki trendejä ahkerasti seuraavat juovat nyt juomansa hehkulampuista.

Trendikkyys on rantautunut myös ihmisten juomalaseihin – ainakin Aasiassa.

Lempijuomia ei enää siemailla perinteisistä laseista tai muovimukeista, vaan nykyään kohotetaan malja hehkulampuilla! Aasialaisten Instagram-tilit ovat valloittaneet upeat pimeässä johtavat juomat, jotka juodaan ontoista hehkulampuista.

Hehkulamppuja juomalaseina on tavattu Yhdysvalloista Aasian monissa eri kaupungeissa. Viime vuonna syntynyt trendi on kuitenkin ilmeisesti alkanut Seoulista, Etelä-Koreasta. Trendistä tuli nopeasti suosittu, ja se on levinnyt Kiinaan, Taiwaniin ja Japaniin. Sittemmin trendi on rantautunut myös muualle maailmaan.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Parasta Aasiassa tarjoilluissa hehkulamppujuomissa on se, että ne oikeasti loistavat! Kannattaa huomioida, että hehkulamppuja ei suinkaan ole revitty suoraan baarin katosta ja täytetty juomalla, vaan ne on ensin koverrettu tyhjiksi ja sisään on pudotettu välkkyvä led-valo.

Instagramista löytyvä hashtag #lightbulbsoda tarjoilee satoja upeita kuvia ilmiöstä. Instagram-kuvien mukaan ilmeisesti pimeässä hohtavat juomat ovat suosittuja trendijuomia monilla festivaaleilla. Ainakin Japanissa Pika Pika Soda -niminen kauppa myy tätä kirkkaasti hohtavaa juomaa.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ei voi kuin toivoa, että hauska trendi rantautuu myös jossain vaiheessa Eurooppaan ja Suomeen, jotta täälläkin päästään nauttimaan näitä valovoimaisia trendijuomia! Sitä ennen kannattaa kokeilla paikan päällä, jos Aasian matka on sattumoisin suunnitteilla.

Lähteet: PopSugar, Insider

***

Ota käyttöön nämä Instagram-vinkit!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.