Mainos

Pilavideo Jamie Oliverista leviää: Sipulin voikin pilkkoa banaanin ja kivien avulla

Televisiokokki ja joka äidin unelmavävy Jamie Oliver opastaa tuoreella pilavideolla, miten sipuli pilkotaan mullistavalla tavalla.

Jokaisella huippukokilla on takataskussaan lukuisia erilaisia keittiöniksejä, jotka nopeuttavat tai parantavat jollain tapaa ruoanlaittoa. Videopalvelu YouTube on täynnä esimerkiksi brittikokkien Gordon Ramsayn sekä Jamie Oliverin niksejä muun muassa pastan keittämiseen, pihvin paistamiseen ja sipulin pilkkomiseen. 

Ruoanlaiton superniksit ovat nousseet kuitenkin aivan uusiin sfääreihin tuoreella Jamie Oliver -videolla, jossa opastetaan mullistava tekniikka sipulin pilkkomiseen. Videolta saa sen käsityksen, että Oliver suosittelee sipulin pilkkomista muun muassa banaanin ja kristallikivien avulla.

Todellisuudessa kyseessä on kuitenkin taitavasti toteutettu pilavideo, jossa on yhdistelty leikkaamalla kahta eri videota. Puheosuudet ovat peräisin Jamie Oliverin alkuperäisestä sipuliniksivideosta, mutta sipulia pilkkovat kädet sen sijaan Yes It's Funny -käyttäjän omasta materiaalipankista.

Katso alta video – eikö olekin melko hämäävää?

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja