Pikkutyttö jännitti ensimmäistä kauppareissuaan – K-Marketin myyjältä sydämellinen teko

shutterstock_171787895

Ensimmäinen kauppareissu voi jännittää pientä lasta. Onneksi apua voi saada ystävällisiltä myyjiltä.

Facebookissa on julkaistu tänään kuva K-Market Herkkulautan seinälle. Kuvassa on kaupan myyjän kirjoittama lappu, jonka hän on antanut pikkutytön mukaan. Myyjän teko oli sydämellinen. 

"Eilen meidän 6v. tyttö lähti ensimmäistä kertaa kauppaan ihan itse kun lettujauhot olivat loppu. Häntä jännitti suuresti. Kaupasta palasi hymyileväinen ja itsevarma (ja ehkä vähän kasvanut) nuori asiakas. Kiitos kaupan työntekijälle, joka teki pienen ihmisen isosta ihmisestä positiivisen", tytön äiti kirjoittaa Facebook-julkaisussaan. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myyjä lupasi tytön ostamille jauhoille palautusoikeuden, jos jauhot ovat vääränlaisia. "Jauhoilla palautusoikeus, mikäli ei käy... Muut puolikarkeat 2kg/pkt" , lapussa lukee. Tyttö oli ollut epävarma ostaako oikeita jauhoja, mutta myyjän lupaama palautusoikeus lievitti jännitystä. 

9:19

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja