Pikaruokaravintola järjesti yllätyksen yksinäiselle vanhukselle: "Jouduin pyyhkimään kyyneleitäni"

kuvakaappaus, daily mail
Brittivanhus yllätettiin iloisesti. Kuvakaappaus: Daily Mail. Kuvakaappaus: Daily Mail

Yksinäinen 93-vuotias mies sai elämänsä yllätyksen hampurilaisravintolan henkilökunnalta.

Harry Scott, 93, syö Cumbrian Workingtonin McDonald'sissa liki päivittäin Happy Meal -aterian. Scott alkoi vierailla paikallisessa pikaruokaravintolassa säännöllisesti Martha-vaimon kuoleman jälkeen. Vanhuksesta tuli niin suosittu, että tämä sai jopa oman pöytänsä ravintolasta.

Scottin mukaan ravintolassa käyvät lapset ovat kuin hänen omiaan. Ikiomia lapsia miehelle kun ei ole pitkän elämän aikana siunaantunut. Yksinäinen brittivanhus nauttii siitä, että ravintolassa hänellä on seuraa.

Yllätysjuhlat saivat vanhuksen liikuttumaan

Hiljattain Scott täytti 93 vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi henkilökunta koristeli ravintolan bannereilla ja ilmapalloilla. Sen lisäksi, että syntymäpäiväsankarille oli ostettu viskiä ja murokeksejä, hänelle ilmoitettiin, että tästä eteenpäin hän saa ilmaiseksi hampurilaisateriansa.

– Kun he pitivät minulle yllätysjuhlat, jouduin pyyhkimään kyyneleitäni, Scott kertoo.

Vanhus menetti vaimonsa kuusi vuotta sitten. Vuonna 2013 hän alkoi käydä McDonald'sissa, missä hän ystävysti henkilökunnan ja muiden asiakkaiden kanssa. Nykyään mies käy hampurilaisella joka päivä – paitsi sunnuntaisin, jolloin hän menee kummityttärensä luo syömään.

Scott menee ravintolaan aikaisin iltapäivällä, mutta joskus hän palaa vielä päivälliselle. Mies ostaa aina vain lastenaterian pienen ruokahalunsa vuoksi.

Ravintolan työntekijä Jack Holliday kertoo Daily Mailille, että Scott erottuu muista vakioasiakkaista elämäniloisuudellaan.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja