Pikaruokaravintola Burger Kingiltä hyväsydäminen teko: Halusi auttaa syöpäsairasta koiraa – päätti tarjota ilmaiset hampurilaiset koko loppuelämäksi

Pikaruokaketju Burger King aikoo tehdä hampurilaisten avulla vakavasti sairaan koiran viimeisistä elinpäivistä mahdollisimman nautinnollisia.

​​​​​​​Videolla näytetään, kuinka hampurilaissämpylät oikein syntyvät. 

Kun ohiolainen Alec Karcher sai tietää rakkaan Cody-koiransa sairastuneen kuolettavaan luusyöpään, omistaja päätti tehdä lemmikkinsä viimeisistä elinpäivistä mahdollisimman hyviä. Ja mikä olisikaan parempi tapa hemmotella vain muutaman kuukauden elinaikaa saanutta koiraa kuin ruoka.

Karcherin mukaa hampurilaisten tarjoaminen oli hänen tapansa osoittaa lemmikilleen rakkautta ja kertoa, kuinka hyvä koira se oli kaikki nämä vuodet ollut. Hampurilaiset helpottivat myös päivittäin otettavien lääkkeiden ottoa.  

Eräänä päivänä tapahtui jotain, joka muutti sairaan koiran elämän viimeiset päivät lopullisesti.

"Maailma tarvitsee enemmän ystävällisyyttä ja empatiaa"

Eräänä päivänä omistajan ja koiran ollessa pikaruokaravintola Burger Kingissä päivittäisellä ateriallaan, heitä palvellut kassahenkilö alkoi naureskella miehen tilaukselle; juustohampurilaiselle ilman mausteita ja kastikkeita. Kacherin kerrottua kassalle koiransa tarinan, tapahtui jotain yllättävää. 

– Hän meni välittömästi puhumaan esimiehelleen, ja muutaman minuutin kuluttua hän palasi takaisin ja kertoi Codyn saavan ilmaiset hampurilaiset elämänsä loppuun saakka, tilanteesta hämmentynyt Karcher kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Omistaja jakoi pikaruokaravintolan hyväsydämisen eleen Twitterissä, jossa se on kerännyt runsaasti huomiota koiran tarinasta ja ravintolan eleestä liikuttuneilta ihmisiltä. Myös Burger King vastasi Karcherin twiittiin ilon olleen heidän puolellaan.

– Maailma tarvitsee enemmän ystävällisyyttä ja empatiaa. Kiitos, että saimme mahdollisuuden tehdä tämän Codylle, Burger Kingin vastauksessa kerrotaan.  

Lähde: Metro

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja