Mainos

Nainen oli syömässä yksin äitienpäivänä – ravintolan henkilökunnalta suloinen teko

Etelä-Carolinassa sijaitsevan Ruby Tuesday -ravintolan työntekijät järjestivät yllätyksen äidille, joka oli lounastamassa yksin äitienpäivänä. Liikuttunut äiti otti vielä samana iltana yhteyttä poikaansa, jonka kanssa hän ei ollut puhunut useaan kuukauteen.

Yllä olevalla videolla lapset kertovat, mihin äitiä oikein tarvitaan.

Etelä-Carolinassa asuvan 71-vuotiaan Barbara Foyn yksinäinen äitienpäivälounas sai hellyttävän käänteen, kun Ruby Tuesday -ravintolan työntekijät päättivät järjestää hänelle yllätyksen, kertoo muun muassa Today.com-sivusto.

Kun nainen istui yksin pöydässä, työntekijät toivat hänelle lahjakorin. Siinä oli muun muassa selänraaputin ja viiden dollarin seteli. Lisäksi he tekivät ravintolan johtajien kanssa tälle lounaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Meidän mielestämme kenenkään äidin ei tulisi kokea oloaan yksinäiseksi äitienpäivänä, tarjoilija Mariah Brown totesi Today.comille.

Nainen otti yhteyttä poikaansa

Barbara oli äimistynyt tyttöjen ystävällisyydestä.

– He eivät tienneet minusta mitään, hän kertoo Today -sivustolle.

– En voi uskoa, että he tosiaan tekivät näin.

Työntekijät eivät osanneet aavistaa, että heidän tekonsa sai aikaan muutakin. Barbara päätti nimittäin illalla ottaa yhteyttä poikaansa, jonka kanssa hän ei ollut ollut tekemisissä moneen kuukauteen.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja