Pikaruokaketju kehitti hirviöhampurilaisen – uskaltaisitko maistaa?

Hampurilainen, Burger King
Kuva: Burger King, Japani Burger King Japan

Japanin Burger Kingin uutuushampurilainen kerää huomiota erikoisen ulkonäkönsä vuoksi.

Pikaruokaketjujen valikoimat vaihtelevat maittain sen mukaan, millaisia herkkuja kussakin maassa perinteisesti nautitaan. Japanin Burger Kingin uusin herkku hämmentää maailmalla siksi, että se näyttää ulkonäkönsä puolesta täysin palaneelta.

Japanilainen Kuro Burger on tehty mustasta sämpylästä, mustapippurilla maustetusta pihvistä ja mustasta juustosta. Halmpurilaissämpylä ja juusto sisältävät bambuhiiltä, jota käytetään paljon perinteisessä japanilaisessa keittiössä. Myös hampurilaisen kastike on mustaa, sillä se on maustettu mustekalan musteella.

Japanilaisille tarjoillaan kahta erilaista Kuro-hampurilaista: Kuro Pearlia ja Kuro Diamondia. Kuro Pearl sisältää vain yllämainitut raaka-aineet ja Kuro Diamondiin on lisätty myös salaattia, tomaattia ja sipulia.

Mustia hampurilaisia on valmistettu aiemmin muuallakin maailmassa. Erityisen harvinaisia Kuro-hampurilaisista tekee se, että myös niiden sisältämä juusto on värjätty mustaksi.

Lähteet: Burger King, kotaku.com, gizmodo.com

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja