Maailman paras hampurilainen valittiin – voittaja yllätti täysin!

Kuvan hampurilainen ei liity tapaukseen.

New Yorkissa sijaitsevan Superiority Burger -ravintolan nimikkohampurilainen on nimetty maailman parhaaksi hampurilaiseksi – vaikka se ei sisällä lainkaan lihaa.

Superiority Burger -ravintolan nimikkohampurilainen, kuuluisaksi noussut Superiority Burger, jonka pihvi ei sisällä lainkaan lihaa, on nimetty GQ-lehden toimesta maailman parhaaksi hampurilaiseksi.

Resepti pidetään salaisuutena

Muun muassa sosiaalisessa mediassa kuuluisaa kasvishampurilaista on kehuttu urakalla. Kukaan ei kuitenkaan tarkalleen tiedä, mitä ylistetty kaikkea hampurilainen todella sisältää – vain se tiedetään, että lihaa siinä ei ole lainkaan.

Superiority Burger sisältää ainakin jäävuorisalaattia, tomaattia, suolakurkkuja sekä jonkinlaista, herkullista kastiketta. Kaiken muun East Village Superiority Burger -ravintolan omistaja, Brooks Headley, haluaa pitää salaisuutena.

– Hampurilaisen syöminen on niin ikonista ja amerikkalaista, että ei kyse ole vain pihvistä. Kyse on sämpylän painumisesta, salaatin rouskahduksesta sekä ketsupista. Tuossa kokonaisuudessa on jotain todella tyydyttävää, Headley kommentoi.

Lähde: Metro.co.uk

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja