Mainos

Maailman paras hampurilainen valittiin – voittaja yllätti täysin!

New Yorkissa sijaitsevan Superiority Burger -ravintolan nimikkohampurilainen on nimetty maailman parhaaksi hampurilaiseksi – vaikka se ei sisällä lainkaan lihaa.

Superiority Burger -ravintolan nimikkohampurilainen, kuuluisaksi noussut Superiority Burger, jonka pihvi ei sisällä lainkaan lihaa, on nimetty GQ-lehden toimesta maailman parhaaksi hampurilaiseksi.

Resepti pidetään salaisuutena

Muun muassa sosiaalisessa mediassa kuuluisaa kasvishampurilaista on kehuttu urakalla. Kukaan ei kuitenkaan tarkalleen tiedä, mitä ylistetty kaikkea hampurilainen todella sisältää – vain se tiedetään, että lihaa siinä ei ole lainkaan.

Superiority Burger sisältää ainakin jäävuorisalaattia, tomaattia, suolakurkkuja sekä jonkinlaista, herkullista kastiketta. Kaiken muun East Village Superiority Burger -ravintolan omistaja, Brooks Headley, haluaa pitää salaisuutena.

– Hampurilaisen syöminen on niin ikonista ja amerikkalaista, että ei kyse ole vain pihvistä. Kyse on sämpylän painumisesta, salaatin rouskahduksesta sekä ketsupista. Tuossa kokonaisuudessa on jotain todella tyydyttävää, Headley kommentoi.

Lähde: Metro.co.uk

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja