Pikaruokaketju jäi kiinni, annos peräisin lähimarketin pakastealtaasta – kaupalta nerokas kuittaus

asda ruokakauppa
Shutterstock

Makuja.fi kertoi keskiviikkona, kuinka tunnetun pikaruokaketjun työntekijä bongattiin lähimarketissa ostamassa pakasteperunoita ravintolan ruokalistalle. Nyt tapaukseen on ottanut kantaa myös perunoita myynyt kauppaketju.

Tunnettu yhdysvaltalainen ravintolaketju Domino’s jäi jo toistamiseen kiinni marketin pakasteosaston ainesten käyttämisestä. Twitter-käyttäjä SineadSarah latasi palveluun kuvan, jossa näkyy Domino’s-ravintolan työntekijä Asda-kaupan kassalla pakasteperunaostoksilla.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Pikaruokaravintolan listoilla on peruna-annos, joka maksaa noin 4,9 euroa. Pakasteperunat kauppaketju Asdasta maksavat sen sijaan noin 1,2 euroa per pussi. Domino's-ravintolan edustaja myönsi virheen tapahtuneen, mutta kiisti, että kyseessä olisi yleinen käytäntö ketjussa.

Myös Asda-kauppaketju on kommentoinut tapausta sosiaalisessa mediassa piikittelevään sävyyn.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Mahtavatkohan Domino'sin edustajat tietää, että meltä saa myös "14 tuuman Luo Oma Pizzasi" -pizzoja 3,5 punnalla, Asda-kauppaketju vitsaili Facebookissa.


Lähde: Mirror

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!