Poimi vinkit siihen, kuinka pihlajanmarjoista jalostuu värikäs herkku aamiaispöytään!
Pihlajanmarjat kypsyvät parhaillaan, eikä moni tiedä, kuinka niitä kannattaisi hyödyntää ruoanlaitossa. Jotain maukasta -ruokablogia kirjoittava Mari Moilanen kertoi vinkkinsä siihen, kuinka monessa kotipihassakin kasvavat pihlajanmarjat voi hyödyntää vaikkapa aamupalalla.
VINKKI! Jos mannasuurimot eivät ole omaan makuun, vinkkaa Mari Moilanen käyttämään niiden sijaan kvinoaa.
– Suosittelen tekemään pihlajanmarjoista vispipuuroa, Moilanen toteaa.
Tuunaa klassisen vispipuuron ohjetta
KATSO RESEPTI: Paluu menneisyyteen – vispipuuro
Moilasen vinkeillä pihlajanmarjoista tehty vispipuuro on yhtä helppo toteuttaa kuin perinteinen puolukkamehusta tehty vispipuurokin. Tuunattu vispipuuro ei myöskään värinsä puolesta jää vaaleanpunaiselle perinneherkulle kakkoseksi, sillä upea pihlajanmarjojen väri siirtyy myös niistä tehtyyn vispipuuroon.

