Pidätkö kahvista? Tätä tyylikästä drinkkiuutuutta sinun täytyy kokeilla!

shutterstock_3061157751
Kuva Shutterstock, toisen kuvan lähde Instagram. Shutterstock, kuvakaappaus Instagram

Kun kahvikupillinen ei vain piristä bile-iltaa tarpeeksi, saapuu apuun turbo GT!

Oli sitten kyse juhlista, after work -drinkeistä työkavereiden kanssa tai viikonlopun vietosta kumppanin kanssa, sopii perinteinen drinkki GT eli gin & tonic tilanteeseen kuin tilanteeseen. Raikas juoma on oikeasti maukas, eikä gini sekä tonic-vesi ole mikään maailman kallein juomayhdistelmä.

Nyt perinteistä juomaa tuunataan myös uudella tavalla, josta varmasti monet kahvinystävät riemastuvat. GT:n sekaan lisätään nimittäin shotti kahvia!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kahden lempijuoman yhdistäminen on superhelppoa: valmista tavalliseen tapaan gin & tonic -drinkki ja lisää päälle shotti kylmäpuristettua kahvia. Sekoita kahvi gin & toniciin.

Juomassa kannattaa käyttää mieluummin juuri kylmäpuristettua kahvia jäähdytetyn sijaan, sillä kylmän kahvin maku on paljon pehmeämpi. Kylmäpuristettua kahvia on kuitenkin helppo tehdä vain jättämällä kahvipurut seisomaan kylmään veteen yön yli.

Gin & tonicin hiukan kitkerähkö maku sopii loistavasti luonnostaan makean ja pehmeän kahvinmaun kanssa. Juomassa yhdistyy kofeiinin potku sekä ginin raikkaus, ja se onkin nimetty turbo gin & toniciksi.

Turbo GT:stä saa myös loistavia kuvia vaikka sosiaaliseen mediaan: nappaa otos juuri ennen kuin sekoitat kahvin muuhun juomaan. Katso inspiraatiota alta:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Elle, Metro, Instagram

***

7:20

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja