Perunoista todella meheviä ja maukkaita helpolla kikalla – testasimme ylistetyn valmistustavan

Jos haluat todella pehmeitä ja maukkaita perunoita, valmista ne näin! 1:00 Jos haluat todella pehmeitä ja maukkaita perunoita, valmista ne näin!
KATSO VIDEO: Näin saat valmistettua todella pehmeitä ja maukkaita perunoita.

Kun perunat paahtaa uunissa suolapedillä, pitäisi potuista tulla todella pehmeitä ja maukkaita. Testasimme somessa ylistetyn menetelmän. Katso videolta, miten perunat valmistetaan.

Täydellisten paistettujen perunoiden valmistamiseen on olemassa monenlaisia niksejä, joita olemme aiemmin esitelleet MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla. Nyt päätimme sen sijaan kokeilla valmistusmenetelmää, jolla perunoista saa paahdettua uunissa erityisen pehmeitä ja maukkaita. 

–Tämä metodi perunoiden kypsentämiseen antaa täyteläisimmän lopputuloksen ikinä, ylistetään The Kitchn-ruokasivustolla

Ruokasivusto bongasi ylistetyn ohjeen puolestaan sosiaalisesta mediasta.

Valmista potut suolapedillä

Silkkisenpehmeän lopputuloksen potuille saa, kun ne valmistaa suolapedillä. Suola muodostaa perunoiden ympärille kuoren ja potut saavat kypsyä tasaisesti ja hellästi, imien itseensä kosteutta. 

Suolapetiperunat eivät valmistu aivan silmänräpäyksessä, mutta lopputulos kyllä palkitsee. Testasimme ohjeen ja perunoista tuli todella pehmeitä sekä maukkaita. Nämä potut sopisivat täydellisesti myös muusiin! Paahtamiseen käytetyn suolan voi käyttää uudelleen samaan tarkoitukseen. 

Kurkkaa videolta yltä, miten nämä mahtavan makuiset perunat valmistetaan!


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!