Olen alkanut viehtyä sellaisista nopeutetuista reseptivideoista, joissa yksinkertainen herkku valmistuu silmien edessä minuutissa tai jopa Instagramin 15 sekunnissa. Kuluneella viikolla mielen ja makunystyrät valloitti Tastemaden perunapizzavideo. Se saavutti suuren suosion myös Facebookin seuraajissani ja päätin testata sitä viikonloppuaamiaisella hivenen muokattuna. Sain viikolla Järvikylältä laatikollisen yrttejä, joista tässä toimi oikein mainiosti mustakaali ja basilika.
[embed]https://youtu.be/MXCMMpAY6YQ[/embed]
Hyvähän siitä tuli. Sopii niin aamiaiselle, lounaaksi, illalliseksi tai iltapalaksi. Teimme kaksi pizzaa, isoon ja pieneen pannuun. Pienestä pannusta pizza irtosi melko nätisti lautaselle, mutta isosta onnistui vain viipaleina.
VINKKI! Reseptiä on helppo muunnella jääkaapin sisällön ja makumieltymysten mukaan. Testaa vaikkapa parmankinkun sijaan päälle paistettua pekonia ja juustoksi jokin mozzarellaa voimakkaampi juusto kuten gruyere.



