Mainos

Perheenisän järkyttävä addiktio: Ahmii päivässä 13 kulhollista muroja ja 138 lusikallista sokeria

Brittilehti Daily Mail kertoo 19-vuotiaan perheenisän aivan liian pitkälle yltyneestä murohimosta.

Englantilaisella Phillip Patrickilla oli vielä normaalit ja terveet elämäntavat muutama vuosi sitten. Nuoren miehen ruokavalio koostui terveellisistä aineksista, eikä painonkaan kanssa ollut sen suurempia ongelmia. Kaikki kuitenkin muuttui, kun nyt 19-vuotias Phillip muutti vanhempiensa luota omilleen kolme vuotta sitten. Perheenisä ei innostunut ruoanlaitosta, vaan valitsi toisin.

Nyt Phillip ahmii päivittäin 13 kulhollista muroja, joiden päälle ripottelee vielä kaiken lisäksi lähes 140 lusikallista sokeria.

14 235 kulhollista muroja, 25 lisäkiloa

Phillip on ahminut viimeisen kolmen vuoden aikana arviolta 14 235 kulhollista muroja. Muropaketteja, yleensä Weetabixeja tai Cornflakeseja, menee viikossa kuusi, maitolitroja yhdeksän ja sokeria useampi kilo. Palan painikkeeksi mies nauttii aina kupillisen teetä, johon on upotettu kuusi sokeripalaa. Järkyttävät elämäntavat näkyvät myös vyötäröllä ja perheenisä on lihonut kolmessa vuodessa 25 kiloa.

Addiktionsa vuoksi Phillip ei voi syödä perheensä kanssa yhdessä ravintolassa. Nuori perheenisä joutui myös luopumaan työstään paikallisessa pubissa, koska ei pystynyt seisomaan kokonaista työpäivää.

– Tiedän, että minun täytyy muuttua poikani takia. Ennen olin melko aktiivinen, pelastin jalkapalloa, pyöräilin ja juoksin. Nyt minulla ei ole yhtään energiaa. On vaikeaa kävellä jopa portaat yläkertaan, Phillip kertoo elämästään Daily Mailille.

Addiktio vaikuttanut myös avioelämään

Phillip on korvannut kaikki ateriansa muroilla. Hän aloittaa aamunsa kahdella murokulhollisella, joissa molemmissa on 10 teelusikallista sokeria päällä. Päivällä muroja kuluu neljä kulhollista televisiota katsellessa. Muroaterian vuoro on myös kello kolme ja kello kuusi. Illan aikana Phillip ahmii vielä kolme murokulhollista lisää katsoessaan lempiohjelmiaan Emmerdalea, Eastendersia sekä Coronation Streetia.

Phillipin addiktiolla on ollut oma vaikutuksensa myös avioelämään: seksielämä on tyrehtynyt lähes täysin.

– Vaimoni Sophie on ärsyyntynyt, sillä jos joskus menemme illalliselle, otan yleensä vaan kakkupalan ja olen valmis kolmessa minuutissa.

Perheenisä kertoo yrittäneensä eroon sokerista ja muroista muutamaan otteeseen, mutta lakko on kestänyt maksimissaan muutaman päivän.

– Heti kun näin sokeripaketin kaupassa, minun oli ostettava se. Tarvitsen apua saadakseni elämäni takaisin.

Lähde: Daily Mail

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja