Perheenäiti järkyttyi McDonald'sin hampurilaisesta – "olisimme voineet sairastua"

hampurilainen (1)
Brittiläinen perheenäiti sai eteensä raa'an hampurilaisen. Shutterstock

McDonald's myi asiakkaalleen hampurilaisen, jonka sisältä löytyi läpikotaisin raaka, mössöksi jauhaantunut pihvi. 

Brittiläinen perheenäiti Lucy Whitehouse ei voinut uskoa silmiään saadessaan käsiinsä McDonald’sista tilaamansa Quarter Pounder -hampurilaisen.

Whitehouse oli lähettänyt miehensä hakemaan itselleen ja pojalleen pikaruokaa, mutta ateriointi ei sujunut ongelmitta. Nainen ehti haukata hampurilaisestaan vain yhden haukkauksen, kun hän huomasi pihvin olevan täysin raaka. 


– Haluaisin tietää, miten he onnistuivat tarjoamaan minulle täysin raa’an hampurilaisen. Minä tai lapseni olisimme voineet sairastua. Se oli todella inhottavaa.

– Soitin McDonald’siin välittömästi, ja he sanoivat, etteivät ole saaneet muita valituksia. Työntekijä lupasi minulle kaksi ilmaista ateriaa seuraavalla kerralla, kun asioin siellä. En ollut tyytyväinen, joten ajoin saman tien ravintolaan puhuakseni johdolle.

McDonald’s on pahoitellut tilannetta Whitehouselle ja muistuttaa, että ruoan turvallisuus on heille tärkein prioriteetti.

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja