Perhe teki karmean löydön – joulukeksien joukossa iljettävä yllätys

keksejä
Kuvan keksit eivät liity tapaukseen.

Brittiperheen jouluvalmistelut saivat ikävän käänteen, kun perheen tytär avasi Home Bargains -kaupasta ostamansa joulukeksipaketin.

Iso-Britanniassa perheenäiti teki karmean löydöksen perheen ostamasta keksipaketista, kun hänen tyttärensä koristeli keksejä joulua varten. Helen Walker oli ostanut paketin perheelleen vain päivää ennen sen avaamista.

– Meitä kuvottaa tämä. Olin ostanut keksit koristeltavaksi, sillä ajattelin, että se olisi tyttärelleni mukavaa ajanvietettä, Walker kertoo.

Keksien joukosta löytyi munia ja kiemurteleva toukka

Perheen tyttären koristellessa keksejä Walker havaitsi niiden joukossa noin senttimetrin pituisen toukan sekä satoja pieniä munilta näyttäneitä palloja.

– Olen vain kiitollinen, että huomasin ne ennen kuin hän ryhtyi syömään keksejä, Walker totesi.

Kiinasta saakka paikalliseen, isobritannialaiseen kauppaan tuotujen keksien pakkausolosuhteet jäivät niin ikään mietityttämään Walkeria. Hän toivoisi, että kiinalaisen keksitehtaan hygieniastandardit otettaisiin jatkossa suurennuslasin alle.

– Käyn Home Bargainsissa säännöllisesti, eikä minulle ole koskaan sattunut mitään vastaavaa, Walker toteaa.

Home Bargainsin edustaja toivoo, että Walker palauttaisi keksit myyntipaikkaan, jotta asia voitaisiin tutkia tarkemmin. Vastaavia palautteita ei olla saatu tuotteesta aiemmin

Lähde: The Sun

Makuja.fi testasi Helsingin kalleimman pizzan. Katso video:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja