Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Pekonin ystävän unelma – tätä herkkua on pakko maistaa!

Lasipurkkiin pakattu pekonihillo on herkullinen lahja.
Lasipurkkiin pakattu pekonihillo on herkullinen lahja.Shutterstock
Julkaistu 09.08.2016 21:15

MTV LIFESTYLE

Kauniiseen lasipurkkiin pakattu pekonihillo on lahja, joka taatusti ilahduttaa pekonin ystäviä.

Syötävä tuliainen on herkullinen lahja, joka tulee varmasti hyötykäyttöön. Mari Moilasen kirja Syötäviä vietäviä – lahjoja keittiöstä (Kirjapaja, 2016) sisältää useita herkullisia reseptejä, jotka sopivat tuliaisiksi ja lahjoiksi.

Pekonihillon suolaisen ja makean jännittävä yhdistelmä sopii mainiosti esimerkiksi paahtoleivän päälle.

Pekonihillo

4 dl pekonisilppua
voita paistamiseen
6 dl silputtua sipulia
1 tl suolaa
mustapippuria
½ dl ruokosokeria
½ dl vaahterasiirappia
¾ dl balsamicoa

Paista pekoni rapeaksi pannulla ja siirrä toiseen kulhoon odottamaan. Paista silputtu sipuli voissa karamellisoituneeksi ja kullanruskeaksi.

Lisää sipulin joukkoon pekoni, suola, mustapippuri, sokeri, vaahterasiirappi ja balsamico ja keitä vielä 10 minuuttia.

Purkita hyvin puhdistettuun purkkiin.

Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.

Lisää aiheesta:

Keittiömestarin nerokas kahviniksi takaa täydellisen lopputuloksen: ”Tekee pekonista vieläkin herkullisempaa”Ruokaideat vähissä? Espanjalainen ruokasuosikki valmistuu jopa vartissa – tämä paella on todellinen arjen pelastaja!Herkullinen resepti sinihomejuuston ystäville – testaa tämä maukas makupari leivän päällä!Parasta, mitä omenoista voi valmistaa – tätä reseptiä on pakko kokeilla!Hyödynnä kesäkurpitsa uudella tavalla – hurjan helppoa ja herkullista!Lisää kaurapuuroon pekonia – yllättävä lopputulos
PekoniGluteenitonMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pekoni
  • 31.3.07:41
    Ruoka

    "Yksi yleisimmistä virheistä" – ethän tee näin, kun paistat pekonia?

  • 01.09.202417:25
    Ruoka

    Harri Syrjänen lisää pekoniin yhden ainesosan – lyömätön lopputulos!

  • 01.01.202417:32
    Ruoka

    Testasimme "miljardöörin pekonin" – Snoop Doggin ohje pekonin valmistukseen yllättää

  • 13.11.202312:57
    Ruoka

    Näin pekonipaketille kannattaa aina tehdä

  • 29.07.202210:46
    Ruoka

    Yhdysvalloissa on tarjolla pekoninystävän unelmapesti – huimaava tuntipalkka