Pekonilumi nostaa hot dogin uusiin sfääreihin – kokeile!

hotdog_sivumaku

Oletko kokeillut pekonilumen valmistamista paistetusta pekonista?

Makuja.fi-sivustolle Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa, että itsetehtyjen hot dogien seurana kannattaa tarjoilla pekonilunta, joka valmistuu helposti.

Paistetusta pekonista tehosekoittimella jauhettu "lumi" täydentää kotona tehdyt hot dogit, joita varten sämpylät ja makkarakin kannattaa loihtia omin käsin.

– Kun veivasi vielä sämpylät itse, nousi snägäriklassikko uusiin ulottuvuuksiin. Olin aamulla nähnyt ruokadokumentissa kokin tekevän pekonilunta, joka sopisi varmasti myös tähän pisteeksi i:n päälle, Kinnunen kirjoittaa.

Katso itsetehdyn pekonilumen resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.