Pekonilumi nostaa hot dogin uusiin sfääreihin – kokeile!
Oletko kokeillut pekonilumen valmistamista paistetusta pekonista?
Makuja.fi-sivustolle Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen vinkkaa, että itsetehtyjen hot dogien seurana kannattaa tarjoilla pekonilunta, joka valmistuu helposti.
Paistetusta pekonista tehosekoittimella jauhettu "lumi" täydentää kotona tehdyt hot dogit, joita varten sämpylät ja makkarakin kannattaa loihtia omin käsin.
– Kun veivasi vielä sämpylät itse, nousi snägäriklassikko uusiin ulottuvuuksiin. Olin aamulla nähnyt ruokadokumentissa kokin tekevän pekonilunta, joka sopisi varmasti myös tähän pisteeksi i:n päälle, Kinnunen kirjoittaa.
Katso itsetehdyn pekonilumen resepti Sivumaku-blogista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa
-
Itse tehty Nutella eli suklaa-hasselpähkinälevite