Pekonilimu ja valkoinen Pepsi – oudoimmat juomat maailmalta listattiin

limu
Perinteisten kolajuomien rinnalla maailmalla myydään hyvin kummallisia limuja. Shutterstock

Jogurttilimu, pekonilimu ja maito-olut – maailmalla vain taivas on rajana, kun kuluttajille suunnitellaan uusia juomamakuja. Lue lista kummallisimmista juomista!

Appelsiini- ja kolalimut ovat suomalaisille tuttua kauraa, mutta maailmalla myydään limuja, jotka makumaailmansa puolesta hämmästyttävät tuttuihin makuihin tottunutta.

Pepsi White

Japanissa myytävä valkoinen Pepsi on jogurtilla maustettua kolajuomaa. Moni nauttii tätä juomaa aamupalaksi, sillä se sisältää kofeiinia, maitotuotteita sekä probiootteja.

Bilk

Englanninkielisistä sanoista milk(maito) ja olut(beer) syntynyt nimi bilk tarkoittaa juomaa, josta puolet on maitoa ja puolet olutta.

Juustojuoma

Japanilaisyritys alkoi valmistaa Needs-juustojuomaa tarkoituksenaan valistaa paikallisia lapsia juuston terveyshyödyistä. Juomaa myydään sitrushedelmien ja marjojen makuisena sekä sellaisenaan.

Salaattilimu

Coca Cola kehitti valkoista Pepsiä vastaan vastaiskun lanseeraamalla Aasian markkinoille Water Salad sodan. Salaattilimua myytiin vuonna 2004 kuutta eri makua, jotka ovat kaikki salaateista erityisen tuttuja.

Pekonilimu

Amazonista on mahdollista ostaa monen yllätykseksi limua, jonka makumaailma muistuttaa pekonista.

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja