Linssit ovat ruoka, jota syödessä mietin aina, miksen syö niitä useammin. Tampereen Culinaria Keittiöelämää -kauppa jakoi syksyllä niin houkuttelevan linssipastareseptin italialaiselta ruokasivulta, että oli pakko ottaa linssit taas työn alle.
Uhmasin jossain määrin italialaisia tapoja kokata ja muokkasin hiukan valmistusmetodeja mun tyylisiksi. Tässä on niin täydellinen syys- tai pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi. Runsaasti makuja, syviä aromeja ja höyryvän muheva annos edessä. Bellissimo!
PS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista ja tuulista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) ja Twitterissä.
HUOM! Voit hyvin jättää pekonin pois tehdäksesi kasvisversion ja parmesaanin voit korvata kevyesti paahdetulla mantelirouheella tehdäksesi ruoasta vegaanisen.
Linssipasta
4 hlölle
