Pariskunta antoi vahingossa liian vähän tippiä – pizzakuski koki seuraavana päivänä elämänsä yllätyksen

pizzakuski
Pizzakuski sai yllätyksekseen asiakkailta hauskan kortin. Shutterstock

Amerikkalainen pariskunta huomasi antaneensa liian vähän tippiä ja pahoittelivat asiaa hauskalla tavalla seuraavana päivänä.

Yhdysvalloissa tipit ovat tärkeä osa palveluammateissa työskentelevien henkilöiden tuloja. Yleensä on kohteliasta antaa tippiä noin 15–20 prosenttia laskun loppusummasta. Yhdysvaltaisella pariskunnalla oli käynyt laskuvirhe ja he olivat antaneet 23 dollarin pizzatilauksestaan tippiä vain 33 senttiä. He kauhistuivat huomatessaan virheensä ja pahoittelivat asiaa hauskalla tavalla.

Pariskunta lähetti pizzakuskille seuraavana päivänä hellyyttävän kortin, jonka kansi oli koristeltu muffinin kuvalla. Kortin sisällä oli hauska teksti ja hyvitykseksi 20 dollaria.

Painamalla next-nappia, näet seuraavan kuvan galleriasta.  Jos kuvat eivät näy, voit katso ne täältä.

– Okei, ei meillä taida olla oikeasti sinulle muffinia, mutta käykö tämä tippi viime illalta? Me haluamme pyytää anteeksi huonoa laskutaitoamme ja kiittää sinua työstä, jota teet. Arvostamme sitä suunnattomasti! -Tom ja Jenn, kortissa luki.

Tämä oli hauska ja ystävällinen teko täysin tuntemattomilta ihmisiltä!

Lähde: Littlethings

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!