Pariskunta antoi vahingossa liian vähän tippiä – pizzakuski koki seuraavana päivänä elämänsä yllätyksen

pizzakuski
Pizzakuski sai yllätyksekseen asiakkailta hauskan kortin. Shutterstock

Amerikkalainen pariskunta huomasi antaneensa liian vähän tippiä ja pahoittelivat asiaa hauskalla tavalla seuraavana päivänä.

Yhdysvalloissa tipit ovat tärkeä osa palveluammateissa työskentelevien henkilöiden tuloja. Yleensä on kohteliasta antaa tippiä noin 15–20 prosenttia laskun loppusummasta. Yhdysvaltaisella pariskunnalla oli käynyt laskuvirhe ja he olivat antaneet 23 dollarin pizzatilauksestaan tippiä vain 33 senttiä. He kauhistuivat huomatessaan virheensä ja pahoittelivat asiaa hauskalla tavalla.

Pariskunta lähetti pizzakuskille seuraavana päivänä hellyyttävän kortin, jonka kansi oli koristeltu muffinin kuvalla. Kortin sisällä oli hauska teksti ja hyvitykseksi 20 dollaria.

Painamalla next-nappia, näet seuraavan kuvan galleriasta.  Jos kuvat eivät näy, voit katso ne täältä.

– Okei, ei meillä taida olla oikeasti sinulle muffinia, mutta käykö tämä tippi viime illalta? Me haluamme pyytää anteeksi huonoa laskutaitoamme ja kiittää sinua työstä, jota teet. Arvostamme sitä suunnattomasti! -Tom ja Jenn, kortissa luki.

Tämä oli hauska ja ystävällinen teko täysin tuntemattomilta ihmisiltä!

Lähde: Littlethings

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.