Rekkakuski jätti tarjoilijalle käsittämättömän tipin – jopa pomo kutsuttiin paikalle

Kuvituskuva, kuvakaappaus Twitteristä
Kzenon, kuvakaappaus Twitteristä

Tarjoilija järkyttyi laskuttaessaan asiakasta: kuski oli lisännyt laskuun merkittävän tipin. 

Tarjoilija Kari Anthony sai rekkakuskilta elämänsä yllätyksen, kertoo Little Things -sivusto. Rekkakuski ja Anthony keskustelivat perheistään Anthonyn tarjoillessa miehelle ruokaa vuonna 2015. Anthony on kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti, ja tuli maininneeksi tämän myös asiakkaalleen keskustelun lomassa.

Lopulta rekkakuski maksoi noin 90 dollarin laskunsa. Anthony järkyttyi laskuttaessaan asiakasta: kuski oli lisännyt laskuun tuhannen dollarin tipin. Anthony oli odottanut kahta, parhaassa tapauksessa viittä dollaria.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Anthony yritti vakuuttaa asiakkaalle, ettei näin suuri tippi ole mahdollinen, mutta tämä ei kuunnellut. Anthony haki paikalle jopa esimiehensä, joka keskusteli rekkakuskin kanssa tämän tipistä ja varmisti, että tämä todella haluaa jättää sen. Mies vakuutti, että näin on. 

Kuski halusi, että Anthony tekee rahalla jotakin erityistä lastensa kanssa. Anthony päätti viedä lapset messutapahtumaan, jossa nämä saivat kerrankin pelata pelejä ja tehdä kaikkea muuta, mihin Anthonylla ei tavallisesti ole varaa.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat