Pariskunta antoi tarjoilijalle liki tonnin tipin: "En voinut uskoa sitä todeksi"

ravintola (2)
Shutterstock

29-vuotias amerikkalainen tarjoilija koki vastikään elämänsä yllätyksen tipin muodossa.

Sarah Clarkella piti olla edessään aivan tavallinen työpäivä tarjoilijana ja hänen asiakkainaan Pita Jungle -ravintolassa asioi muun muassa eräs tavanomainen pariskunta. Kun pariskunta oli saanut tilaamansa take away -ruoat, he poistuivat ravintolasta. Sarahia odotti kuitenkin vielä yllätys.

Pariskunta oli jättänyt viimeisillään raskaana olevalle Sarahille peräti 900 dollarin eli 860 euron tipin. Yllätys oli erityisen mieluinen, sillä tarjoilijan mies on jalkaoperaation vuoksi sairaalassa ja pian äitiyslomalle jäävän Sarahin rahatilanne on pian erityisen huono. Tarjoilija ei muista hurjan tipin antaneesta miehestä ja naisesta muuta kuin sen, että nainen oli raskaana.

– En voinut uskoa sitä todeksi, mitä näin, sillä kyse oli niin suuresta summasta. 860 euroa on iso raha. Kesti hetken ymmärtää, että mitä oli juuri tapahtunut ja kun ymmärsin, että mitä oli oikeasti käynyt, itkin, Sarah kertoo. 


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Delish

***

0:27

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja