Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Parasta kotiruokaa juuri nyt: Milloin söit viimeksi tämän rapeaksi leivitetyn klassikkoleikkeen?

Sveitsinleike täytetään kinkulla ja juustolla.
Sveitsinleike täytetään kinkulla ja juustolla.Shutterstock
Julkaistu 28.06.2017 20:01

MTV LIFESTYLE

Kinkku-juustotäytteinen sveitsinleike eli cordon bleu on kotiruokaa parhaimmillaan!

Milloin sinä olet syönyt viimeksi rapeaksi leivitetyn sveitsinleikkeen eli cordon bleun? Tämä ravintoloista tuttu ruokalaji on helppo valmistaa myös kotona. 

Cordon bleu on klassikkoruoka, joka valmistetaan perinteisesti porsaan- tai vasikanlihasta, mutta usein ruokalajia näkee tarjoiltavan myös broileriversiona. Päätä itse, mitä lihaa haluat käyttää!

Kokeile reseptiä:

Resepti

Lisää aiheesta:

Petteri vinkkaa mahtavan jauhelihatäytteen tortilloille: Testaa mausteinen pötkylä!Tiesitkö tätä sveitsinleikkeestä? Cordon bleu on klassikko, jota ei kannata unohtaa
Kaikkien aikojen liharuoka! Paras tapa valmistaa karjalanpaistia – myös Kari Aihinen luottaa tähän neuvoon
Vaivattomasti valmista! Herkullinen paella syntyy tällä vinkillä kuin itsestään
Kari Aihinen ylistää: "Seksikkäämpi ruoka kuin burgeri tai pizza" – oletko maistanut?
Nyt kannattaa tehdä tämä nerokas herkku: "Toimii täydellisenä tähderuokana"
LihaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Liha
  • 22.10.08:21
    Ruoka

    Vain yksi lihapulla päivässä? Ruotsalaisprofessori uudesta suosituksesta: "Täysin hullua"

  • 9.10.18:22
    Kasvisruoka

    Kasvismakkara canceloitiin: Kysyimme tekoälyltä ja kansalta, mitä nimeä siitä nyt pitäisi käyttää

  • 28.9.09:44
    Ruoka

    Jos lihapaketti on pullistunut, onko tuote pilalla? Atria ja HK vastaavat

  • 17.9.07:46
    Ruoka

    Jos jauhelihassa on viimeinen käyttöpäivä, tee heti näin!

  • 9.9.17:18
    Ruoka

    Teetkö lihapullat näin? Paras lopputulos