Vihdoin voit nauttia lempidrinkkisi myös juustokakun muodossa!
Jos kaipaat hieman potkua juustokakkuusi, kokeile tätä suussa sulavaa gin & tonic -versiota klassikkojälkkäristä, josta on muodostunut nettihitti.
GT-juustokakku saa makua appelsiinistä ja suklaasta. Reseptin on ideoinut Liam Beauchamp, joka pitää ruokablogia The Gin Baker.
Gin & Tonic -juustokakku
Pohja:
400 g Digestive-keksejä
180 g voita
50 g kaakaojauhetta
Täyte:
250 g mascarponejuustoa
50 ml appelsiinimehua
4 dl kuohukermaa
2 appelsiinin kuorta raasteena
Kiille:
5 kpl liivatelehteä
1 dl giniä
1 dl tonicia
2 dl appelsiinimehua
Valmistus
1. Esilämmitä uuni 180 asteeseen. Murskaa Digestive-keksit muruiksi. Lisää ne kulhoon ja lisää joukkoon siivilöity kaakaojauhe. Sekoita puukauhalla.
