Pandan järjetön 500 euron "suklaarasia" sai suomalaiset sekaisin – hänelle, joka todella rakastaa suklaata?
Tekeekö mielesi suklaata? Ei ehkä enää tämän satsin jälkeen.
Suklaanystäville on tänä jouluna tarjolla todellinen suklaarasioiden graalin malja. Verkkokauppa.com myy nimittäin konvehtiarkkua, joka todellakin on kokonainen arkku täynnä suklaakonvehteja.
– Ruhtinaallinen Panda Konvehtiarkku sisältää 50 suussasulavaa kiloa Pandan rakastettuja Enkeli-, Tonttu- ja Suomi-konvehteja. Tuhti konvehtiarkku kelpaa suuremmankin toimiston kahvihuoneen vetonaulaksi tai vierasvaraksi koko suvulle joulupyhien yli, nettikaupan sivuilla kerrotaan.
Enkeli-konvehdit ovat mintulla täytettyjä suklaakonvehteja sekä maitosuklaakonvehteja toffeesydämellä. Tonttu-konvehdit ovat puolestaan suklaakuorrutteisia mansikka- ja banaanimarmeladikonvehteja. Suomi-konvehdit juhlistavat sen sijaan 100-vuotiasta Suomea – ne ovat sinivalkoisiin kääreisiin kiedottuja maitosuklaakonvehteja.
50 kilon suklaa-arkun hinta on 499,99 euroa, siis kympin kilolta. Suklaan lisäksi mukaansa saa rottinkisen arkun.
– Kivan ällöttävän olon lisäksi tästä saisi kissalle oivan sängyn, köyhä suklaafani -nimimerkki kommentoi Verkkokauppa.comin sivuilla.
Arkullinen Pandan suklaata sisältää Makuja.fi:n laskujen mukaan arviolta noin 230 130 kilokaloria ja lähes 30 kiloa sokeria. Suklaa-arkku on herättänyt runsaasti ihmetystä sosiaalisessa mediassa, esimerkiksi Facebookin suosituilla joulusivustolla sekä Verkkokauppa.comin omilla Facebook-sivuilla. Tuhannet ihmiset ovat kommentoineet kuola valuen konvehtiarkkua sosiaalisessa mediassa.
Muokattu 14.11. klo 8.55. Korjattu virhe laskutoimituksessa. Suklaa-arkku sisältää yli 230 000 kilokaloria.
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa