Tee se itse -Puffet – kesän pikajälkiruokaan tarvitset vain kaksi ainesosaa

keksijäätelö
Shutterstock

Keksijäätelö on kesäpäivän helppo herkku. Keksijäätelön tekeminen vie aikaa vain pienen hetken, kunhan pakastimesta löytyy oikeanlainen, pyöreä jäätelöpurkki.

Keksijäätelö sopii esimerkiksi grillausillan nopeaksi jälkiruoaksi.

Yhdysvalloissa suosiota niittävät etenkin Oreo-jäätelö ja Oreo-keksit, jotka ovat saaneet osakseen hehkutusta myös Suomessa. Keksijäätelön raaka-aineeksi sopii kuitenkin mikä tahansa pyöreään purkkiin pakattu jäätelö. Keksit puolestaan voivat olla mitä tahansa cookien-kaltaisia keksejä. 

Katso videolta kätevä kikka jäätelön leikkaamiseen ja keksijäätelön kokoamiseen. Tarvitset vain terävän leipäveitsen, jäätelöä purkissaan sekä kaksi isoa keksiä. Halutessasi voit myös pehmittää keksejä nopeasti mikroaaltouunissa ennen jäätelön lisäämistä keksien väliin. 

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja