Tee se itse -Puffet – kesän pikajälkiruokaan tarvitset vain kaksi ainesosaa
Keksijäätelö on kesäpäivän helppo herkku. Keksijäätelön tekeminen vie aikaa vain pienen hetken, kunhan pakastimesta löytyy oikeanlainen, pyöreä jäätelöpurkki.
Keksijäätelö sopii esimerkiksi grillausillan nopeaksi jälkiruoaksi.
Yhdysvalloissa suosiota niittävät etenkin Oreo-jäätelö ja Oreo-keksit, jotka ovat saaneet osakseen hehkutusta myös Suomessa. Keksijäätelön raaka-aineeksi sopii kuitenkin mikä tahansa pyöreään purkkiin pakattu jäätelö. Keksit puolestaan voivat olla mitä tahansa cookien-kaltaisia keksejä.
Katso videolta kätevä kikka jäätelön leikkaamiseen ja keksijäätelön kokoamiseen. Tarvitset vain terävän leipäveitsen, jäätelöä purkissaan sekä kaksi isoa keksiä. Halutessasi voit myös pehmittää keksejä nopeasti mikroaaltouunissa ennen jäätelön lisäämistä keksien väliin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka