Neljän ainesosan superhelppo pääsiäisjälkkäri: Testaa Katin herkku Kinder-suklaapatukoista!

kinderjaatelo-1-220310_Z725222-large
Kinder-jäätelön valmistamiseen tarvitset vain neljä ainesosaa. MTV

Vieläkö mietit pääsiäisen jälkiruokaa? Tämän Kinder-jäätelön valmistat hetkessä pakastimeen odottamaan h-hetkeä.

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan moniosaaja Kati Jaakonen vinkkaa helpon pääsiäisjälkkärin, jonka voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen odottamaan. Kinder-jäätelön täytteenä ja koristeena käytetään suklaapatukoita. Tuore Kinder-tuotteiden takaisinveto ei koske suklaapatukoita.

– Kinder-patukat antavat jäätelölle upean maun ja pehmeät patukat sopivat jäätelöön hyvin rakenteensakin puolesta. Voit koristella jäätelön halutessasi myös näyttäväksi kermavaahdolla ja makeisilla, Kati vinkkaa.

Jäätelön valmistamiseen tarviset vain muutaman ainesosan. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit tehdä jäätelöstä myös kakun.

– Jos haluat, voit tehdä jäätelölle myös pohjan kääretorttulevystä tai keksinmuruista. Jäätelön voit tarjota kakun muotoisena tai ottaa siitä palloja jäätelökauhalla.

Videolla: Kinder Cookies – testaa myös helpot ja herkulliset Kinder-keksit!

Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit! 1:11
Kinder-keksit pääsiäiseen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.