Neljän ainesosan superhelppo pääsiäisjälkkäri: Testaa Katin herkku Kinder-suklaapatukoista!

kinderjaatelo-1-220310_Z725222-large
Kinder-jäätelön valmistamiseen tarvitset vain neljä ainesosaa. MTV

Vieläkö mietit pääsiäisen jälkiruokaa? Tämän Kinder-jäätelön valmistat hetkessä pakastimeen odottamaan h-hetkeä.

Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan moniosaaja Kati Jaakonen vinkkaa helpon pääsiäisjälkkärin, jonka voit valmistaa jo hyvissä ajoin pakastimeen odottamaan. Kinder-jäätelön täytteenä ja koristeena käytetään suklaapatukoita. Tuore Kinder-tuotteiden takaisinveto ei koske suklaapatukoita.

– Kinder-patukat antavat jäätelölle upean maun ja pehmeät patukat sopivat jäätelöön hyvin rakenteensakin puolesta. Voit koristella jäätelön halutessasi myös näyttäväksi kermavaahdolla ja makeisilla, Kati vinkkaa.

Jäätelön valmistamiseen tarviset vain muutaman ainesosan. Jos haluat mennä askeleen pidemmälle, voit tehdä jäätelöstä myös kakun.

– Jos haluat, voit tehdä jäätelölle myös pohjan kääretorttulevystä tai keksinmuruista. Jäätelön voit tarjota kakun muotoisena tai ottaa siitä palloja jäätelökauhalla.

Videolla: Kinder Cookies – testaa myös helpot ja herkulliset Kinder-keksit!

Kinder Cookies – testaa helpot ja herkulliset Kinder-keksit! 1:11
Kinder-keksit pääsiäiseen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!