Pakastettuun pizzaan tuoreen maku – poimi vinkit

pizza
Shutterstock

Kahdella niksillä voit taata sen, että pakastettu itse tehty pizza maistuu aivan samalta kuin tuore versio.

Kaupasta ostettu pakastepizza voi olla helppo päivällisratkaisu kiireen keskellä, mutta harvoin niiden maku vetää vertoja tuoreelle, omatekoiselle pizzalle. Kiireeseen kannattaakin varautua valmistamalla itse pizzaa pakastimeen.

Itse tehdyssä pizzassa on useita hyviä puolia halvasta hinnasta valinnanvapauteen. Kun pizza on tehty itse, on myös helpompi valita esimerkiksi terveellisempi versio rasvaisesta herkusta, kun kaikki ainekset voi valita omin kätösin.

Kahdella yksinkertaisella vinkillä itse tehty pizza säilyy uskomattoman tuoreen oloisena pakkasessa.

Vinkki 1

Esipaistamalla pakastattevaksi tarkoitetun pizzan pohjan ennen täytteiden levittämistä voi varmistaa sen, että pizzapohjassa on rapea kuori vielä pakastamisen jälkeenkin. Esipaistamisen jälkeen täytteet levitetään pizzalle tavalliseen tapaan ennen sen pakastamista.

Vinkki 2

Pakastin kuivattaa pahimmillaan pizzaa merkittävästi. Tästä syystä esipaiston ja täytteiden levittämisen jälkeen pizza on syytä pakata erityisen huolellisesti sekä tuorekelmulla että alumiinifoliolla. Thekitchn.com-sivuston mukaan tähän tapaan pakattu pizza säilyy pakkasessa moitteettomana jopa kolme kuukautta.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja