Päivitä lasagnereseptisi – korvaa liha tällä raaka-aineella
Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen on lasagnen suuri ystävä. Bloggaajan uusimmassa reseptikokeilussa jauheliha korvataan herkkusienillä.
Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege!-kirjaan (Readme 2015) äitienpäivän ruokakriisissä syventynyt Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kokeili uudenlaista lasagnereseptiä, jonka pääajatus on korvata perinteinen jauhelihatäyte osin herkkusienillä.
– Äitienpäivänä kaupat olivat kiinni ja illalliseksi piti käyttää kaapista löytyvää matskua. Grillattaviksi tarkoitetut herkkusienet huusivat päästä suuhun, joten eikun kirjoja selaamaan, hän kirjoittaa.
– Herkkusienilasagnen ohje tuli kuin tilauksesta. Vielä kun pakkasesta löytyi viimeiset viime kesän itsekasvatetut pinaatit höysteeksi, bloggaaja kertoo.
Katso Alex Niemisen ja Riikka Sukulan herkkusienilasagnen resepti Sivumaku-blogista!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan