Päivitä lasagnereseptisi – korvaa liha tällä raaka-aineella

herkkusienilasagne_vuoka
Jani Kinnunen / Sivumaku

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen on lasagnen suuri ystävä. Bloggaajan uusimmassa reseptikokeilussa jauheliha korvataan herkkusienillä.

Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege!-kirjaan (Readme 2015) äitienpäivän ruokakriisissä syventynyt Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kokeili uudenlaista lasagnereseptiä, jonka pääajatus on korvata perinteinen jauhelihatäyte osin herkkusienillä.

– Äitienpäivänä kaupat olivat kiinni ja illalliseksi piti käyttää kaapista löytyvää matskua. Grillattaviksi tarkoitetut herkkusienet huusivat päästä suuhun, joten eikun kirjoja selaamaan, hän kirjoittaa.

– Herkkusienilasagnen ohje tuli kuin tilauksesta. Vielä kun pakkasesta löytyi viimeiset viime kesän itsekasvatetut pinaatit höysteeksi, bloggaaja kertoo.

Katso Alex Niemisen ja Riikka Sukulan herkkusienilasagnen resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja