Päivitä lasagnereseptisi – korvaa liha tällä raaka-aineella

herkkusienilasagne_vuoka
Jani Kinnunen / Sivumaku

Sivumaku-blogia kirjoittava Jani Kinnunen on lasagnen suuri ystävä. Bloggaajan uusimmassa reseptikokeilussa jauheliha korvataan herkkusienillä.

Alex Niemisen ja Riikka Sukulan Vege!-kirjaan (Readme 2015) äitienpäivän ruokakriisissä syventynyt Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen kokeili uudenlaista lasagnereseptiä, jonka pääajatus on korvata perinteinen jauhelihatäyte osin herkkusienillä.

– Äitienpäivänä kaupat olivat kiinni ja illalliseksi piti käyttää kaapista löytyvää matskua. Grillattaviksi tarkoitetut herkkusienet huusivat päästä suuhun, joten eikun kirjoja selaamaan, hän kirjoittaa.

– Herkkusienilasagnen ohje tuli kuin tilauksesta. Vielä kun pakkasesta löytyi viimeiset viime kesän itsekasvatetut pinaatit höysteeksi, bloggaaja kertoo.

Katso Alex Niemisen ja Riikka Sukulan herkkusienilasagnen resepti Sivumaku-blogista!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.