Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Paistatko broilerinfileet näin? Yksi asia pitää tehdä jo ennen paistoa, painottaa Kari Aihinen

0:44Broilerin rintafileen paistaminen – tässä Kari Aihisen tärkein sääntö!
Julkaistu 06.09.2021 19:57

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Keittiömestari Kari Aihinen opasti tuoreessa Kaappaus keittiössä -jaksossa, miten paistetaan täydellisiä broilerin rintafileitä. 

Katso videolta, mitä broilerinfileille pitää Aihisen mukaan tehdä aina ennen paistoa.

Supersuositun Kaappaus keittiössä -ohjelman uusi tuotantokausi pärähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden ensimmäisessä jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi pakastepizzaruokavalioon jämähtäneet lahtelaisen Timon keittiön.

– Ruokavalioni on hyvin yksipuolinen. Olen viimeiset kolme vuotta syönyt pääsääntöisesti pakastepizzoja. Helppo, nopea ja vaivaton. Ei tarvitse kuin uuni päälle ja pitsa uuniin ja taas pystyy tekemään jotain muuta sillä väliä, Timo kertoi.

Lue lisää: Lahtelainen Timo on syönyt vuosia pelkkää pakastepitsaa – tämä näky saa Kari Aihisenkin sanattomaksi

Broilerinfileiden paistaminen: Mausta aina ennen paistoa!

Jaksossa Kape opasti Timoa ruoanlaiton saloihin. Pian lahtelaismies hoksasikin, miten helposti kotona saa kokattua ravitsevaa ja hyvää ruokaa. Pakastepizzojen paistamiseen tottunut Timo oppi Kapelta, miten paistetaan esimerkiksi täydellisiä broilerin rintafileitä.

– Opetan sinut paistamaan broiskua ja kalaa. Aina kun paistetaan, niin maustetaan etukäteen, Kari Aihinen painotti. 

Broilerin rintafileet tulisi siis maustaa suolalla, pippurilla ja mahdollisilla muilla mausteilla jo ennen paistoa. 

– Herra on hyvä vaan, suolaa ja pippuria pintaan. Sitten voita pannuun ja paistat ne kauniin värisiksi, Aihinen ohjeisti.

Broilereita ei paisteta pannulla läpikypsiksi, vaan pintojen ruskistamisen jälkeen kypsentäminen jatkuu uunissa. 

– Maukasta kuin mikä, täydellistä, Kape totesi lopuksi.

Katso videolta, miten broilerin rintafileet paistetaan täydellisiksi.

Katso myös kaikki Kaappaus keittiössä -jakson reseptit.

Lisää aiheesta:

Rapea pinta broilerinfileisiin superhelposti – Kapen leivitysvinkki heti testiin!Niin helppoa! Kari Aihisen fantastinen lohimunakas onnistuu sinultakin: "Sairaan hyvää"Kari Aihisen oleellinen vinkki kananmunien paistoon: Teetkö itse näin?Paras makkarakeitto! Kari Aihisen versio veti maistajan hiljaiseksi: "Ihan älyttömän hyvää"Näin Kari Aihinen neuvoo tekemään broileripyörykät – helppo niksi takaa parhaat pallerot: Veden lämpötilalla on väliäOletko tehnyt näin? Kari Aihisella yksi tärkeä sääntö pihvien ja broilerin rintafileiden paistamiseen: "Aina, kun teet..."
RuokaKaappaus keittiössäKari AihinenRuoanlaittoMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 10:29
    Marjat

    Lyömätön terveyspommi, jota kannattaa nyt syödä: "Muutama päivässä riittää"

  • 07:46
    Ruokaniksit

    Sipuli kannattaakin pilkkoa näin – mullistavaa!

  • Eilen17:11
    Ravintolat

    Legendaarinen texmex-ravintola yrityssaneeraukseen

  • Eilen13:35
    Makkara

    Suomen paras makkara on valittu – oletko maistanut?

  • Eilen10:39
    Ravintolat

    Tunnettu ravintola sulki ovensa Helsingissä