"Painu hiiteen, nainen" – ravintolan tyly vastaus asiakaspalautteeseen herätti someraivon

ravintola, kuvakaappaus
Asiakaspalvelu ei toiminut odotetulla tavalla.

Jennifer Bennett osti Groupon-kupongin Lusitano-ravintolaan Manchesterissa. Asiat eivät kuitenkaan menneet niin kuin piti.

Jennifer Bennett osti Grouponilta kupongin syödäkseen edullisemmin Lusitano-ravintolassa. Naisen saapuessa ravintolaan se oli kuitenkin kiinni. Pettyneenä Bennett kirjoitti Lusitanon Facebook-sivuille tilityksen tapahtuneesta.

"Minulla oli pöytä varattuna perjantailla 19.30, tulin paikalle ja olitte kiinni?! Olen lähettänyt sähköpostia asiasta, ja odotan edelleen vastausta, eikä kukaan vastaa, kun soitan! Käytin 6,50 puntaa (noin 8,90 e) taksiin Chorltoniin, ja jouduimme syömään muualla, joten se ei ollut se edullinen ilta ulkona, jota olin toivonut! Ja luettuani joitain hiljattaisia arvosteluja, en ole edes varma, haluanko käyttää Groupon-kuponkiani nyt... Vaikkakin Hotspot Ess Paradies kulman takana oli hyvä löytö, joten ilta ei mennyt täysin hukkaan!" Bennett kirjoitti.

Lusitano-ravintola vastasi palautteeseen eleganteimmalla mahdollisella tavalla:

"Painu hiiteen, nainen."

Kommentti poistettiin myöhemmin, mutta ei ennen kuin kuvakaappaukset ehtivät leviämään internetissä.

Ravintolan omistaja sanoo, että kommentin on todennäköisesti kirjoittanut työsuhteensa huonoissa merkeissä päättänyt, ja edelleen ravintolan Facebook-salasanan tiennyt ravintolan entinen työntekijä. Lisäksi ravintolasta kerrotaan, että se oli kiinni hätätapauksen vuoksi, eikä Bennettille voitu ilmoittaa puutteellisten yhteystietojen vuoksi asiasta.

Ravintola on kuitenkin pulassa törkeän kommentin vuoksi, sillä sen Facebook-sivuille tulvii vihaista palautetta hurjistuneilta ihmisiltä.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja