Ovatko perunalastut herkkuasi? Näitä niksejä tarvitset elämääsi!

perunalastut
Shutterstock

YouTuben kenties kuuluisin niksiguru näyttää videolla neljä erilaista niksiä sipsien ja juustonaksujen ystäville.

Perunalastujen ja juustonaksujen syömisen ei tarvitse olla vain käsi pussiin -tyyppistä mässytystä. Niksivideoistaan tuttu Crazy Russian Hacker näyttää videollaan neljä kätevää tapaa sipsien ja juustonaksujen syömiselle.

Helppoa dippausta

Ota tyhjä kulho ja laita kulhon keskelle viinilasi. Kaada sipsit lasin ympärille ja itse lasiin voit laittaa dipin. Tämän helpon niksi avulla kulhoa voi pitää sylissä ja kaikki tarpeellinen on käden ulottuvilla.

Puhtain käsin

Mausteisia perunalastuja ja erityisesti juustonaksuja pussista hamutessa kädet menevät helposti likaisiksi. Ongelma ratkeaa, kun työnnät naksuja ylöspäin rutistamalla samalla pussia pohjastaan. Työnnä naksuja ja rutista pussia pohjasta kasaan niin kauan, että naksut ylettävät aivan pussin suulle. Näin saat helposti napattuja naksuja niin, ettei koko kättä tarvitse uittaa pussissa.

Kätevä niksi sipsipurkille

Pringles-törpöistä voi joskus olla vaikea kaivaa perunalastuja ulos. Kaatamalla suoraan purkista tulee sipsejä helposti liikaa. Ota siis paperi ja työnnä se hieman kaarella purkkiin aina pohjaan saakka. Käännä purkki niin, että sipsit ovat paperin päällä. Vedä paperi ulos ja sipsit tulevat helposti mukana! Kun olet saanut tarpeeksesi, saat paperin avulla työnnettyä sipsit takaisin purkkiin.

Kaikille jakoon!

Jos sinulla on perunalastupussi, mutta ei kulhoa ja haluaisit kuitenkin jakaa sipsejä ystävillesikin, kannattaa testata tätä niksiä. Laita pussi lepäämään pöydälle ja nipistä keskelle pussia pieni reikä, josta voit alkaa repimään suurempaa aukkoa pitämällä pussin riekaleesta kiinni ja pyörittämällä pussia. Lopeta, kun aukko on tarpeeksi suuri ja kaikki mahtuvat osingoille!

Katso niksit vielä käytännössä videolta:

Jos video ei toimi mobiililaitteellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: YouTube

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja