Ota väheksytty raaka-aine käyttöön: "Supermaukas liha"

hirvenkieli_lautasella1
Hirvenkielestä tulee oikein valmistettuna mureaa herkkua.

Kieli on aliarvostettua lihaa, jota osattiin ennen vanhaan hyödyntää paljon nykyistä enemmän. Poimi herkullinen resepti hirvenkielen hyödyntämiseen!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan liharuoan pääraaka-aineena aliarvostettua herkkua, hirvenkieltä. Kinnusen mukaan hirvenkielestä valmistuu suussasulavaa ja supermaukasta ruokaa.

– Kauhistuin, kun kuulin monen hirviporukan heittävän kielet koirille, Kinnunen toteaa. 

– Ei-niin-kauniin ulkokuoren sisältä löytyy kuitenkin supermaukas liha, joka sulaa suuhun, Kinnunen jatkaa.

Katso Jani Kinnusen toteutus reseptistä Hirvenkieltä ja tilli-fenkolilientä täältä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!