Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Ota väheksytty raaka-aine käyttöön: "Supermaukas liha"

Hirvenkielestä tulee oikein valmistettuna mureaa herkkua.
Hirvenkielestä tulee oikein valmistettuna mureaa herkkua.
Julkaistu 06.11.2015 13:04

MTV LIFESTYLE

Kieli on aliarvostettua lihaa, jota osattiin ennen vanhaan hyödyntää paljon nykyistä enemmän. Poimi herkullinen resepti hirvenkielen hyödyntämiseen!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan liharuoan pääraaka-aineena aliarvostettua herkkua, hirvenkieltä. Kinnusen mukaan hirvenkielestä valmistuu suussasulavaa ja supermaukasta ruokaa.

– Kauhistuin, kun kuulin monen hirviporukan heittävän kielet koirille, Kinnunen toteaa. 

– Ei-niin-kauniin ulkokuoren sisältä löytyy kuitenkin supermaukas liha, joka sulaa suuhun, Kinnunen jatkaa.

Katso Jani Kinnusen toteutus reseptistä Hirvenkieltä ja tilli-fenkolilientä täältä.

Lisää aiheesta:

Syksyn lämmittävin herkku on tässä! Bloggarin moussaka on yllättävän helppo – ja "pirun herkullinen"!Pääsiäisen 15 herkullisinta lammas- ja karitsareseptiä – maista "Välimeren rantojen lämpimät aromit""Maailman hienostunein jauheliharuoka" – helppo valmistaa ja sopii suomalaiseen makuunÄijämäinen annos, jossa on jujua – tätä on pakko maistaa!Valmista itse paranneltua versiota kouluruokaklassikosta: "Täydellisen lämmittävää pakkasruokaa!""Kaikkein maistuvin osa naudasta" – tätä lihaa kannattaa hyödyntää
SivumakuMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku
  • 01.12.201918:01
    Kanaruoka

    Sivumaku-Jani kannustaa suomalaisia käyttämään viiniä ruoanlaitossa: "Marsala-kanan tulisi olla jokaisen tuntema ruokalaji"

  • 24.11.201914:02
    Pasta

    Jani loihti täynnä proteiinia olevan herkkupastan: "Niin täydellinen pakkaspäivän ruoka kuin olla ja voi"

  • 04.11.201920:00
    Pasta

    Oletko testannut tätä hämmentävän hyvää spagettiruokaa? Yksinkertaista, mutta todella hyvää: "Nopea ja helppo valmistaa"

  • 25.09.201908:08
    Ruoka

    Jani yritti tehdä kotona McDonald’sin burgeriklassikon, mutta pieleen meni: "Tästä tuli sata kertaa parempi"

  • 11.07.201917:02
    Illallinen

    Maukas kanapata lämmittää koleilla kesäkeleillä: ”Satoi tai paistoi, arkeen ja juhlaan – aina erinomainen valinta”