Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Ota väheksytty raaka-aine käyttöön: "Supermaukas liha"

hirvenkieli_lautasella1
Hirvenkielestä tulee oikein valmistettuna mureaa herkkua.
Julkaistu 06.11.2015 13:04

MTV LIFESTYLE

Kieli on aliarvostettua lihaa, jota osattiin ennen vanhaan hyödyntää paljon nykyistä enemmän. Poimi herkullinen resepti hirvenkielen hyödyntämiseen!

Sivumaku-ruokablogia kirjoittava Jani Kinnunen suosittelee kokeilemaan liharuoan pääraaka-aineena aliarvostettua herkkua, hirvenkieltä. Kinnusen mukaan hirvenkielestä valmistuu suussasulavaa ja supermaukasta ruokaa.

– Kauhistuin, kun kuulin monen hirviporukan heittävän kielet koirille, Kinnunen toteaa. 

– Ei-niin-kauniin ulkokuoren sisältä löytyy kuitenkin supermaukas liha, joka sulaa suuhun, Kinnunen jatkaa.

Katso Jani Kinnusen toteutus reseptistä Hirvenkieltä ja tilli-fenkolilientä täältä.

Tuoreimmat aiheesta

Sivumaku