Buffetruokailu kuuluu tärkeänä osana monen risteilymatkustajan ohjelmaan. Mutta muistavatko suomalaiset ruokailijat tänä päivänä myös hyvät käytöstavat?
MTV:n Makuja.fi-ruokasivusto tiedusteli Eckerö Buffetin ravintolapäällikkö Tuomo Palorannalta, millaisia asiakkaita suomalaiset ovat. Palorannan mukaan ruokailijoiden käytös on yleisesti ottaen hyvää, mutta pieniin yksityiskohtiin voisi vielä kiinnittää huomiota.
– Se on ruoan määrä lautasella. Määrä tuppaa aina kasvamaan liian isoksi. Jos otettaisiin vaikka ne kalat ja lihat erikseen alkuruokapöydästä, sitten lämpimät ruoat erikseen, Paloranta muistuttaa.
Joskus suoranaisia käytösongelmia aiheuttavat isommat kaveriporukat, jotka innostuvat hieman liikaa buffetravintolan viini- ja oluthanoista.


