Osaatko grillata parsan oikein? Kokeile täydellistä tapaa!
Parsa on täydellinen vihannes laitettavaksi grilliin. Grilli tuo parsan hienostuneet aromit hyvin esille. Popsugarin vinkeillä grillaat parsoista sopivan rapsakoita.
Valitse grillattavaksi mahdollisimman paksuvartisia vihreitä parsoja, jolloin ne eivät pääse tippumaan ritilän raoista. Leikkaa kannasta pieni pala pois ja kuori halutessasi vartta hieman. Kuoriminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä.
Sivele parsat läpikotaisin kuumuutta kestävällä öljyllä.
Aseta parsat kuumaan grilliin ja sulje kansi puoleksi minuutiksi. Avaa grillin kansi, käännä parsat ympäri ja odota toiset puoli minuuttia. Ota parsat pois grillistä ja mausta suolalla ja pippurilla.
Nopea grillaaminen kuumassa lämmössä jättää parsoihin rapean suutuntuman.
Lähde: Popsugar
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti