Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Osaatko grillata parsan oikein? Kokeile täydellistä tapaa!

Parsat kannattaa grillata nopeasti kuumassa lämmössä.
Parsat kannattaa grillata nopeasti kuumassa lämmössä. Shutterstock
Julkaistu 24.05.2016 21:15

MTV LIFESTYLE

Parsa on täydellinen vihannes laitettavaksi grilliin. Grilli tuo parsan hienostuneet aromit hyvin esille. Popsugarin vinkeillä grillaat parsoista sopivan rapsakoita. 

Valitse grillattavaksi mahdollisimman paksuvartisia vihreitä parsoja, jolloin ne eivät pääse tippumaan ritilän raoista. Leikkaa kannasta pieni pala pois ja kuori halutessasi vartta hieman. Kuoriminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä.

Sivele parsat läpikotaisin kuumuutta kestävällä öljyllä.

Aseta parsat kuumaan grilliin ja sulje kansi puoleksi minuutiksi. Avaa grillin kansi, käännä parsat ympäri ja odota toiset puoli minuuttia. Ota parsat pois grillistä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Nopea grillaaminen kuumassa lämmössä jättää parsoihin rapean suutuntuman. 

Lähde: Popsugar

Lisää aiheesta:

Parsan keittäminen – helppo ohjeEi enää koskaan lötköä lopputulosta! Takuuvarmalla vinkillä valmistat parsoista ihanan rapeitaJamie Oliver paljastaa, kuinka parsa kannattaisi aina kypsentää: "Aivan mahtava maku"Älä keitä kukkakaalia: Kokeile herkullista valmistustapaa!Kypsennä parsa grillissä – näin onnistut Täydelliset valmistustavat parsalle – ei kannatakaan keittää!
ParsaVihanneksetMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 1.5.08:35
    Terveys ja hyvinvointi

    Miksi parsa saa pissan haisemaan pahalta?

  • 24.4.07:43
    Ruoka

    "Köyhän miehen parsa" yllättää – oletko testannut?

  • 22.4.17:08
    Ruoka

    Pitääkö parsa kuoria? Moni sortuu yleiseen virheeseen

  • 22.4.12:02
    Ruoka

    Ei liemikuutiota parsarisottoon! Nappaa kokkien risottovinkit ja parhaat parsaohjeet

  • 07.05.202417:03
    Ruoka

    Paras tapa parsan kypsentämiseen! Parsanviljelijä Virpin kikka parantaa makua