Oreo yllättää uudella maulla: Hittikarkki päätyi supersuositun keksin väliin!

Oreo keksit
Shutterstock

Suomalaisteinejäkin villitsevä amerikkalainen, täytekekseistään tunnettu Oreo on tuonut markkinoille uuden täytevaihtoehdon. Uusissa kekseissä täytteestä löytyy ruotsalaista hittikarkkia.

Oreo on tuonut myyntiin keksejä, joiden täytteenä on perinteisen vaalean sokerisen massan sijasta Malacon alun perin kehittämiä Swedish Fish -makeisia.


Virallisesti täytekeksiyritys ei ole antanut lausuntoa uutuuskekseistään, mutta asiakkaat ovat löytäneet keksejä Kroger-markettien hyllyiltä.

Uutuuskeksi on saanut varsin ristiriitaisen vastaanoton Oreo-faneilta. Siinä missä sekä keksejä että kalanmuotoisia irtokarkkeja rakastetaan sellaisenaan, kuulostaa rapean suklaisen keksin ja pehmeän ja sitkeän hedelmäkarkin yhdistelmä monen mielestä erikoiselta. 

Lähde: Mashable


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!