Oreo-töhnämunat sekoittivat internetin – "juuri kun luulit, ettei elämä tästä enää paranisi"

Oreo töhnämunat
Valokuvaajan Instagram-kuva Oreo-töhnämunista on kerännyt jo yli 10 000 tykkäystä. Shutterstock / Instagram

Töhnämunafanien märkä päiväuni on toteutunut: makeisvalmistaja Cadbury on tuonut markkinoille Oreo-töhnikset!

MTV:n Makuja.fi-ruokasivusto kertoi viime keväänä Suomessa vallitsevasta töhnämunavillityksestä. Töhnäisestä suklaaherkusta kohistiin erityisesti Faebookin Äitylit-ryhmässä, jossa perheenäidit latasivat kuvia omista töhnisostoksistaan ja maisteluistaan.

Töhnämunat, eli dipp egg'sit tai creme egg’sit ovat kreemillä täytettyjä suklaamunia, joita myydään eri brändien toimesta pienissä pahvisissa munakennoissa. Suklaamunien sisältä paljastuvaa kreemiä eli töhnää nautiskellaan pakkauksessa mukana tulevan lusikan avulla. Töhnä voi olla esimerkiksi valkoista maitokreemiä tai sitten suklaakreemiä. Se on koostumukseltaan kiinteää, mutta kuitenkin lusikoitavaa.

Oreo-töhnämunat sekoittivat internetin

Nyt töhnämunat ovat kehittyneet astetta pidemmälle ja uusi tuote on sekoittanut internetin töhnisfanit täysin. Englantilainen töhnämunavalmistaja Cadbury on nimittäin tuonut markkinoille uudet Oreo-töhnämunat. Muun muassa brittimedia Daily Mail kertoo, että tuotelanseeraus on kerännyt valtavasti huomiota esimerkiksi Instagramissa ja Twitterissa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla ainoastaan Kanadassa. Isossa-Britanniassa Oreo-töhniksiä myydään ainoastaan minikokoisina.

– Juuri kun luulit, ettei elämä tästä enää paranisi, Cadbury toi markkinoille Oreo-töhnämunat, Twitter-käyttäjä Chloe Riseborough totesi.

Oreo-töhnämunissa suklaamunan sisältä paljastuu kermainen oreokeksitäyte. Valokuvaajan Instagramissa julkaiseman Oreo-töhnämunakuvan jälkeen netissä on julkaistu jo useita vetoomuksia siitä, että tuote on saatava myyntiin esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Cadburyn edustaja kommentoi Daily Mailille, että tuotetta on ollut myynnissä Kanadassa jo itse asiassa vuoden verran, mutta maailmanlaajuisen huomion ne saavuttivat vasta nyt.

Nähtäväksi jää, saapuvatko nämä eksklusiiviset töhnikset jossain vaiheessa myös Suomen ruokakauppojen hyllyille. 

Lähde: Daily Mail, People

***

3:23

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja