Onko tässä erikoisin tapa valmistaa munakokkelia? MTV Uutiset testasi TikTok-kikan
TikTokissa leviää erikoinen tapa valmistaa munakokkelia kovaksi keitettyjen kananmunien tapaan. Pistimme kikan testiin.
Katso yllä olevalta videolta, kuinka Tiktokissa leviävän hämmentävän niksin mukaan munakokkelia voi valmistaa.
Paljastimme tammikuussa julkkiskokki Alton Brownin salaisuuden täydelliseen munakokkeliin. Kokin helpolla niksillä pystyy kuka tahansa loihtimaan aamiaispöytäänsä fanfaarien arvoisen muna-aamiaisen. Tämä kikka ei kuitenkaan liity mitenkään Alton Browniin, mutta sitäkin enemmän munakokkeliin.
TikTokissa @Partyshirt -nimisellä tilillä julkaiseva kaksikko testasi netin syövereistä löytämäänsä kikkaa valmistaa munakokkelia varsin erikoisella tavalla. Kikkaan ei tarvita paistinpannua, mutta puhtaalle sukalle on tarvetta.
Jippoa testasi myös esimerkiksi Facebookin puolella aktiivisesti TikTok-niksejä testaileva The Pun Guys -kollektiivi.
Yltä voit katsoa, kuinka jippo toimi MTV Uutisten testikeittiössä.
Jälkihuomautuksena, teknisesti tämän vinkin mukaan kananmunasta voi saada kovaksi keitettyä munakokkelia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta