"Onhan se näinkin pirun hyvää" – helppo lihapullaresepti, joka kannattaa testata!
Suomalaisten suosikkiruokiin kuuluvat lihapullat yhdessä pastan kanssa toimivat parempanakin tarjoiluna, kun panostat raaka-aineisiin.
Sivumaku-blogin Jani Kinnusen lihapullapasta vie kielen mennessään. Hyvä ruoka ei kaipaa jippoja.
– Välillä iskee hinku tehdä kaikki ”tylsästi” eli yksinkertaisen klassisesti. Nyt tein perinteisen italialaisen lihapullapastan ilman pienintäkään kikkailua, Kinnunen kertoo reseptin taustoista.
Kuten italialaisessa keittiössä muutenkin, Kinnunen kehottaa panostamaan laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tavallisesti lihapullat naudan ja possun jauhelihasekoituksesta valmistava Kinnunen käytti tällä kertaa sataprosenttista ja kotimaiselta tilalta peräisin olevaa Charolais-naudan jauhelihaa.
Lähde: Sivumaku
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan