"Onhan se näinkin pirun hyvää" – helppo lihapullaresepti, joka kannattaa testata!

LIHAPULLAPASTA_SIVUMAKU
Sivumaku / Jani Kinnunen

Suomalaisten suosikkiruokiin kuuluvat lihapullat yhdessä pastan kanssa toimivat parempanakin tarjoiluna, kun panostat raaka-aineisiin.

Sivumaku-blogin Jani Kinnusen lihapullapasta vie kielen mennessään. Hyvä ruoka ei kaipaa jippoja.

– Välillä iskee hinku tehdä kaikki ”tylsästi” eli yksinkertaisen klassisesti. Nyt tein perinteisen italialaisen lihapullapastan ilman pienintäkään kikkailua, Kinnunen kertoo reseptin taustoista. 

Kuten italialaisessa keittiössä muutenkin, Kinnunen kehottaa panostamaan laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tavallisesti lihapullat naudan ja possun jauhelihasekoituksesta valmistava Kinnunen käytti tällä kertaa sataprosenttista ja kotimaiselta tilalta peräisin olevaa Charolais-naudan jauhelihaa.

Lähde: Sivumaku

***


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!