Mainos

"Onhan se näinkin pirun hyvää" – helppo lihapullaresepti, joka kannattaa testata!

Suomalaisten suosikkiruokiin kuuluvat lihapullat yhdessä pastan kanssa toimivat parempanakin tarjoiluna, kun panostat raaka-aineisiin.

Sivumaku-blogin Jani Kinnusen lihapullapasta vie kielen mennessään. Hyvä ruoka ei kaipaa jippoja.

– Välillä iskee hinku tehdä kaikki ”tylsästi” eli yksinkertaisen klassisesti. Nyt tein perinteisen italialaisen lihapullapastan ilman pienintäkään kikkailua, Kinnunen kertoo reseptin taustoista. 

Kuten italialaisessa keittiössä muutenkin, Kinnunen kehottaa panostamaan laadukkaisiin raaka-aineisiin. Tavallisesti lihapullat naudan ja possun jauhelihasekoituksesta valmistava Kinnunen käytti tällä kertaa sataprosenttista ja kotimaiselta tilalta peräisin olevaa Charolais-naudan jauhelihaa.

Lähde: Sivumaku

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja