”OMG, nyt vasta tajusin!” – moni ei vieläkään ole hoksannut naurettavan simppeliä asiaa Kinder-munista

Kinder kinder-munat
Kinder-munat puhuttavat jälleen. Shutterstock

Kinder-munat ovat nousseet jälleen puheenaiheeksi Twitterissä. 

Kinder-munan keltainen yllätysrasia on herättänyt jälleen Twitter-kansan ihmettelemään. Ilmeisesti ”naurettavan yksinkertainen asia” Kinder-munista ei vieläkään ole kaikille itsestäänselvä juttu. Twitterissä kohistaan nimittäin jälleen siitä, miksi Kinder-munien yllätysrasiat ovat keltaisia. Siksi, että ne simuloivat kananmunan keltuaisia.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Aiheutti somermyrskyn vuonna 2015

Makuja.fi kertoi jo vuonna 2015 suositusta @jharfoot-käyttäjän twiitistä, joka levisi hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa. Miehen twiittaamaa havaintoa Kinder-munien keltaisesta rasiasta uudelleentwiitattiin tuolloin tuhansia kertoja.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

– Voi luoja, 18 vuotta maan päällä, enkä ole hoksannut, että Kinder-munien sisällä olevat kapselit ovat keltaisia siksi, että ne esittävät keltuaista, mies kirjoitti tuolloin suositussa päivityksessään.

Lähde: Twitter, Mirror

***

3:23

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja