Oluiden maistelu kaveriporukalla on hauska ja erilainen tapa viettää iltaa. Asiantuntijan maisteluvinkeillä oluisiin tutustuminen käy leikiten.
Videolla Anikó Lehtinen neuvoo, kuinka olut kaadetaan lasiin oikein.
Oluiden maistelun ei tarvitse olla vaikea ja kallis prosessi, vaan alkuun pääsee todella vähällä vaivalla, kertoo olutasiantuntija Anikó Lehtinen.
– Maistelu on helppo järjestää kaveriporukalla vaikka niin, että jokainen tuo paikalle kolme olutta, joita ei ole ennen maistanut. Näin neljän hengen porukassa oluita kertyy maisteleltavaksi peräti kaksitoista, asiantuntija vinkkaa.
Oluiden kanssa kannattaa varata myös pientä syötävää, kuten rasvaisia makkaraoita ja juustoja. Rasva on ainesosa, joka pyöristää aromeita ja helpottaa näin ollen erilaisten oluiden makumaailmoihin tutustumista.


