Kapen salainen ase bolognesen valmistamiseen on vispilä.
Katso videolta Kapen vinkit klassisen jauhelihabolognesekastikkeen valmistamiseen.
Kaappaus keittiössä -ohjelman seitsemäs tuotantokausi pyörähti käyntiin MTV3-kanavalla syyskuun alussa. Kauden kuudennessa jaksossa nähtiin, kun keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi Levillä opiskelija-asunnossa asuvien kämppisten, Jussin ja Joonan keittiön.
Kape neuvoi nuorille simppeleitä arkiruokareseptejä, joiden avulla he jaksaisivat paremmin pitkiksi venyvät koulupäivät.
"Maista ja mausta!"
Kape opetti opiskelija-asunnossa asuville nuorille salat klassiseen bolognesekastikkeeseen.
– Mun bolognesekastike perustuu siihen, että siellä on saman verran juureksia ja vihanneksia kuin jauhelihaa, Kape selittää.
